GÜNDEM

Mobil Uygulamayı İndirip Kaydolana 10 Bin TL Veriliyor! Faizsiz Kredi Arayanların Yeni Adresi!

Bankanın mobil uygulamasını indirip kayıt işlemi sağlayanlara 10 bin TL'lik nakit avans veriliyor. Üstelik faizsiz şekilde 6 ay içerisinde ödeyebileceksiniz. Bu dönemde ihtiyaç kredisi arayanlar için faizsiz imkan sağlanması dikkat çekti. Bankanın müşterisi olanlara sürprizler devam ediyor...

Mobil Uygulamayı İndirip Kaydolana 10 Bin TL Veriliyor! Faizsiz Kredi Arayanların Yeni Adresi!

Bankanın yeni uygulamasıyla birlikte mobil üzerinden başvuru yapanlara faizsiz nakit avans imkanı sağlanıyor. Üstelik bunu Garanti Bankası kendi duyurusu ile yaptı. Son zamanlara damgasını vuran kredi teklifleriyle bilinen banka, önemli bir hamleye imzasını attı. Eğer bankanın yeni müşterisi olursanız aynı zamanda faizsiz nakit avans elde etme hakkına sahip oluyorsunuz.

Yeni Müşterilere 10 bin TL Avans!

Garanti Bankası'nın yeni müşterileri, 10 bin TL'lik sıfır faizli nakit avans çekebilir. Üstelik başvuru yapılması halinde bireysel kredi kartınız tarafınıza ulaştığında sizler de nakit avansınızı 6 ay vade ile kullanabiliyorsunuz. Faiz imkanlarından yararlanmak isteyenlerin yapması gereken şey ise basit.

Garanti Bankası Müşterisi Nasıl Olunur?

Garanti Bankası'nın müşterisi olmak istiyorsanız yapmanız gereken şey basit. Mobil uygulamayı indirerek müşteri olmak istediğinizi belirten seçeneğe tıklamak. Sonrasında ise kayıt işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bankanın sağladığı bu avantajlara sahip olmak bu kadar basit. Üstelik Garanti Bankası aracılığı ile fırsatların bitmez tükenmez dünyasına adım atmak mümkün. Kredi tekliflerinden, bireysel kredi kartı avantajlarına kadar çeşitli imkanlar sizleri bekliyor olacak.

Kampanya Ne Zaman Bitiyor?

Sıfır faizli nakit avans kampanyasının biteceği tarih 28 Şubat 2023 olarak açıklandı. Kampanyaya ilişkin daha fazla detay öğrenmek isteyenlerin Garanti Bankası'nın resmi internet sitesine giriş yapması önerilmektedir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum