GÜNDEM

Mobil Uygulamadan Arkadaşını Davet Edene Bankadan 2000 TL'lik Ödeme Yapılıyor!

Mobil uygulama aracılığı ile müşteri kazandırırsanız banka 2000 TL'ye varan ödeme yapacak. Üstelik kampanya kapsamında bankaya müşteri kazandırmak oldukça kolay. İşte Nkolay üzerinden arkadaşını davet ederek 2000 TL nasıl kazanılır sorusunun yanıtı...

Mobil Uygulamadan Arkadaşını Davet Edene Bankadan 2000 TL'lik Ödeme Yapılıyor!

Dijital bankacılık, son yıllarda sınırları iyice zorlamaya başladı. Bu doğrultuda bankalardan gelen haberler fazlasıyla olumlu. Çünkü çeşitli kampanyalara baktığımızda müşterilerin ihtiyaçları karşılanıyor. Kredi tekliflerinden referans ödemelerine kadar her anlamda fırsatlarla dolu işlemler yapıldığını görmekteyiz. Gelen son haberle birlikte artık siz de 2000 TL'ye varan ödemenizi alabilirsiniz.

Bankaya Müşteri Getirenler Ödeme Alacak!

NKolay'a mobil uygulama üzerinden müşteri kazandıranlara kişi başına 200 TL ödeme yapılacak. Bu sayede 10 kişiye kadar ödemelerin hesaplara yatırılacağı belirtildi. Toplamda 2000 TL'lik ödemeyi almak isterseniz yapmanız gereken şey, size ait olan referans linkinizi diğerleri ile paylaşmak. Referans linki üzerinden kısa süre içerisinde Nkolay için müşteri kazanabilirsiniz.

Nkolay Davet Şartları Neler?

Nkolay'da arkadaşını davet ederek 2000 TL kazanmak için belirli şartlar bulunuyor. Bu şartlar arasında banka müşterisi olacak kişinin 24 - 55 yaş aralığında olması gerekmektedir. Öte yandan daha önceden Aktifbank müşterisi olmaması da gerekiyor. Aktifbank'ın dijital bankacılık alanında bir kuruluşu olan Nkolay, hizmet vermeye başladığı günden bu yana önemli avantajlarla müşterileine kolaylıklar sağlamakta.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar