GÜNDEM

Miss Vogue Türkiye yayın hayatına başladı

"Dikkat çeken kızlar"ın dergisi Miss Vogue, Doğuş Dergi Grubu bünyesinde Mayıs itibarıyla Türkiye’de yayın hayatına başladı.

Miss Vogue Türkiye yayın hayatına başladı

Stili ve eğlenceli ruhuyla dikkat çeken kızların dergisi Miss Vogue, Mayıs itibarıyla Türkiye’de yayın hayatına başladı. Vogue, GQ ve Condé Nast Traveller dergilerinin de Türkiye edisyonlarını çıkaran Doğuş Yayın Grubu, Miss Vogue ile genç kızların en yakın arkadaşı olmaya hazırlanıyor.

YILDA İKİ KEZ YAYINLANACAK 

İlkbahar/yaz ve sonbahar/kış sezonlarında yılda iki kez yayınlanacak olan Miss Vogue Türkiye; moda, güzellik, sokak stili, ünlüler, dijital dünya, ilişkiler ve kariyer planlama konusunda tüm merak edilenleri okuyucularla buluşturuyor. Derginin genel yayın yönetmenliğini, aynı zamanda Doğuş Yayın Grubu Dergiler Projeler Koordinatörlüğü görevini yürüten Özge Sarıkadılar üstleniyor.

DERGİNİN İLK SAYISINDA NELER VAR?

“Kıyafetler, aksesuarlar, saç ve makyajlar renkli, modumuz eğlenceli” mottosuyla yaza “Merhaba” diyen Miss Vogue Türkiye’nin ilk sayısının kapağında, Dilan Çiçek Deniz yer alıyor. Son zamanların en beğenilen oyuncularından Burak Deniz’in çekici pozlarının yanı sıra dijital flört sözlüğü ve mezunundan moda okulu tüyoları derginin dikkat çeken konuları arasında. Dijital dünyada yıldızı parlayan Bella Hadid, Hazar Motan, Taylor Hill, Gizem Denizci ve Itır Esen ise derginin diğer konukları.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar