GÜNÜN TELEVİZYONCUSU

Mirgün Cabas

CNN Türk

Mirgün Cabas

Biz onu önce NTV'de Ruşen Çakır ile birlikte sunduğu Basın Odası'nda tanımıştık. Kanalı programı yayından kaldırdıktan sonra, keyif aldığı bir işi, motosiklet binmeyi televizyonculuk ile birleştirip bir seyahat programı yaptı. Ardından çalıştığı grubun bir başka yayınının, dünyaca ünlü erkek stil dergisi GQ'nun Türkiye edisyonunun başına geçti. Kanal ile yolları ayrılınca, yapmakta olduğu işi devam ettirdi, erkeklere yönelik stil ve moda sitesi kurdu...

Bir dönem muhalif televizyoncuların kalesi haline gelen Artı 1 TV'de yaptığı programda, seçim tahminlerini hükümet lehine manüple ettiği ortaya çıkan Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı'yı ağırlaması ve sonrasında yaşanan polemik ile dikkatleri üzerine iyice çekti... Altaylı'ya "Fatih, eğer ben senin performansını gösterseydim sonsuza kadar NTV'nin yayın yönetmeni olurdum" diyerek adından bolca sözettirdi.

Bu arada özel hayatı ile de gündemdeydi. İyi giyinen, karizmatik, hem yakışıklı hem de sevimli bir ekran yüzü olmanın yanında birlikte olduğu kadınlar, çocukları... Hemen her şeyi ile kendinden söz ettiren o isim Mirgün Cabas'tan başkası değil elbet.

Artık kendi adıyla özdeşleşen Her Şey isimli programıyla pazartesiden perşembeye CNN TÜRK'te ekrana geliyor Mirgün Cabas. 

Her Şey, siyasetten sosyal sorunlara, sanattan popüler kültüre, gündemin her alanında en dikkat çeken, en çok konuşulan konularını ve kişilerini ekrana taşımak hedefinde... Herkesin konuştuğu, her şeyin konuşulduğu program diye tanıtılıyor kanalı tarafından da...

Tıpkı CNN Türk'ün kısa süre önce grubun başka bir kanalında görevlendirdiği Cüneyt Özdemir gibi, Mirgün Cabas da saat 19:30'da ekran başındakilere "merhaba" diyor.

CNN Türk için değişen çok bir şey yok aslında. Muhalif tavrı ile son zamanlarda her zamankinden daha fazla dikkat ve tepki çeken programcısı Cüneyt Özdemir'i ana haber sunmak için kardeş kanala yollarken, hemen hemen aynı derecede, hatta belki kimi açılardan daha da muhalif görünen bir ismi aynı saat kuşağında, aynı tarz bir program yapması için transfer etti.

Mirgün Cabas, dün başlayan programda yeni parti kurma hazırlığındaki Emin Ülker Tarhan, Cumartesi günü yeniden yakalanan Deniz Seki'nin avukatı ve Kolomb Küba'da Cami gördü mü tartışmasını konuşması için Kolomb'un anılarını Türkçe'ye çevirne tarihçi Özlem Kumrular'ı konuk etti.

Gündemin maddelerini takip edenler için doyurucu bir program oldu Mirgün Cabas'ın Her Şey'i. Biz de Mirgün Cabas'ı günün televizyoncusu seçtik. Bakalım aynı doluluk ve ilgi çekicilik ile devam edebilecek mi...

ÇOK OKUNANLAR