GÜNDEM

Mirgün Cabas geri dönüyor! Nerede program yapacak?

Son olarak CNN Türk’teki programına son verilen gazeteci Mirgün Cabas’ın yeni adresi belli oldu.

Mirgün Cabas geri dönüyor! Nerede program yapacak?

CNN Türk'ün düşük reyting gerekçesiyle 2016 yılında programına son vermesinin ardından bir süre gözlerden uzak kalan Mirgün Cabas medyaya yeniden dönüyor.

Tecrübeli gazeteci bundan böyle hafta içi her gün saat 16.00 ile 18.00 arasında Show Radyo’da “Mirgün Cabas ile Her Şey” programına başlayacak.

MİRGÜN CABAS KİMDİR?

Gazeteciliğe 1992 yılında Milliyet Gazetesi Ankara Bürosu’nda başladı.

1995 yılında ATV Ankara Bürosu’nda televizyon muhabiri oldu, bu kanalda başbakanlık ve parlamento muhabirliği yaptı. 1998 yılından itibaren 15 yıl boyunca NTV’de haber ve tartışma programları; özel yayın kuşakları, seçim yayınları sundu.

Hazırlayıp sunduğu 10’dan fazla programdan bazıları şunlar: Güne Başlarken, 24 Saat (Banu Güven’le birlikte), Haber Merkezi, Yazı İşleri (Ruşen Çakır’la birlikte), Mirgün Cabas’la Her Şey.

NTV’de haber müdürlüğü ve haber koordinatörlüğü görevlerinde bulundu. Bilgi Üniversitesi Televizyon Bölümü’nde Siyaset Haberciliği dersi verdi.

2011-2012 yıllarında yaptığı motosiklet yolculuklarında kültür ve aktüalite içerikli Her Yer programını hazırladı. Milliyet Gazetesi’nde köşe yazarlığı yaptı. GQ dergisinin Türkiye edisyonunun kurucu yayın yönetmenliğini yaptı.

Kasım 2014’ten 2016’ya kadar Her Şey programını CNN TÜRK’te hazırlayıp sundu.

Cabas 2018 Haziran ayında 5 yıl evli kaldığı ünlü oyuncu Tuba Ünsal'dan boşanmıştı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar