GÜNCEL

Minik gazetecilerden Ekrem İmamoğlu'na anlamlı hediye

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bilgin Yazarlar” isimli online dergi çıkaran çocuk gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yazdıkları mektupları birinci elden İmamoğlu'na teslim den öğrenciler yanlarında getirdikleri hediyeleri de takdim ettiler.

Minik gazetecilerden Ekrem İmamoğlu'na anlamlı hediye

Üsküdar’daki Fethi Paşa Korusu’nda, “Üstün Yetenekli” çocuk gazetecileri ağırlayan İmamoğlu, çocukların hem hayallerini dinledi hem de tavsiyelerde bulundu.Geleceğin gazetecilerine bol bol okumaları ve yazmaları yönünde öğütler veren İmamoğlu, “Yaptığınız işi çok değerli buluyorum. Bu yaşlarda yazdıklarınızı ileri yaşlarda okuduğunuzda çok şaşıracaksınız. Ben de çocukken yazdıklarımı okuyunca, ‘Demek bazı şeyleri ta o yıllarda düşünmüşüm’ diyorum. Çok şaşırtan işler oluyor” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu’nun kütüphane açacağını duyduklarını söyleyen çocuklar, arkadaşlarından ve komşularından topladıkları kitapları da İmamoğlu’na hediye etmek için yanlarında getirdi. Hediyelere çok sevinen İmamoğlu, “Daha çok çocuk kütüphaneleri açacağız. Hem de hiç kütüphane olmayan mahallelerde açacağız” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar