KULİS

Milliyetemlak.com'un yeni Genel Müdürü kim oldu?

Türkiye'nin ilk emlak portalı Milliyetemlak.com'da Genel Müdürlük görevine Müge Seymen getirildi.

Milliyetemlak.com'un yeni Genel Müdürü kim oldu?
Güncel ve güvenilir ilanları, sektöre dair tüm haberleri ve projeleri bir arada sunan Türkiye'nin ilk emlak portalı Milliyetemlak.com'da Genel Müdürlük görevine Müge Seymen getirildi. Uzun yıllar ulusal ve uluslararası markalarda yönetici pozisyonlarında çalışan ve e-ticaret sektör deneyimine sahip Seymen, Milliyetemlak.com'un tüm organizasyonunun işleyişinden sorumlu olacak.

Boğaziçi Üniversitesi Yöneticilik Bölümü'nden mezun olan Seymen, 2001-2006 yılları arasında sahibi olduğu ve turizm sektörü işverenlerinin ve çalışanlarının buluşma noktası olan Turizmdekariyer.com'u yönetti.

Ardından Sahibinden.com'a transfer olan Seymen, 2006-2009 yılları arasında Genel Müdür olarak görev aldı. 2010 yılında Allegro Group / Naspers'ın Ülke Müdürlüğü görevini üstlenen Seymen, 2012 yılının ilk aylarında kadınlara özel alışveriş sitesi Evoria.com'da genel müdür olarak göreve başladı.

Seymen, Evoria.com'daki görevinin ardından ise Ziylan Group'ta E-ticaret Direktörü, sonrasında ise Vakko'da Omni Kanallar ve E-ticaret Direktörü olarak görev yaptı. Bütçeleme, yatırım getirisi analizi, satış ve pazarlama stratejilerinin inşası ve yönetimi, gelir maksimizasyonu ve rekabetçi piyasa analizi alanlarındaki uzmanlıklarıyla bilinen Seymen, Mayıs 2016 döneminde Milliyetemlak.com'da Genel Müdür olarak görev almaya başladı.

Milliyetemlak.com hakkında:

Türkiye'nin ilk emlak sitesi Milliyetemlak.com, en güncel ve güvenilir ilanları, sektöre dair tüm haberleri, inşaat firmalarını ve projeleri bir arada sunuyor. 2005 yılında yola çıkan ve 11 yıldır kesintisiz hizmet veren platform, ayda 5 milyondan fazla online kullanıcı tarafından ziyaret ediliyor ve 50 milyondan fazla sayfası görüntüleniyor. Hem mobil, hem masaüstü versiyonlarıyla kullanıcılarının aradıkları ilana hızla ve kolayca ulaşmalarını sağlayan Milliyetemlak.com'un ziyaretlerinin %60'ından fazlası cep telefonu ve tabletlerden gerçekleştiriliyor.

ÇOK OKUNANLAR