DİZİ DÜNYASI

Milliyet yazarı duyurdu: TRT'den F16 dizisi mi geliyor?

Milliyet yazarı Sina Koloğlu, TRT'nin yeni bir projeye hazırlandığını yazdı. Yeni projede F16 pilotlarının serüvenleri anlatılacak.

Milliyet yazarı duyurdu: TRT'den F16 dizisi mi geliyor?

Yaptığı dizi projeleri ile televizyon dünyasına damgasını vuran TRT'nin yepyeni bir projeye hazırlandığı öğrenildi. 

Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu'nun iddiasına göre TRT, F16 pilotlarını anlatan bir dizi projesi ile yakında izleyicinin karşısına çıkacak. 

Koloğlu detayları şu şekilde aktardı:

TRT’nin büyük projeleri devam ediyor. ‘Barbaroslar’dan sonra ‘Mevlana’ gelecek. Birden piyasada bir sürpriz daha konuşulmaya başlandı. F-16 pilotlarını anlatan bir aksiyon dizisi. Böyle bir düşünce mevcut şimdilik. “Çok yeni” diyorlar. Ama bir kere laf ağızdan çıkınca bir şekilde oluyor. Böyle büyük işleri TRT yapacak.
Zor işler meşakkatli işler her açıdan. Böyle dört başı mamur bir iş daha olmadı. Ormanda üçlü, beşli, 10’lu dövüşüyorlar. Daha iyi senaryo, daha iyi aksiyon, daha iyi cast... Tarihimizin dizi ve film zenginliği çok fazla.
Gelelim F-16’ya. Bizim pilotlarımız dünya çapında. Yerli ‘Top Gun’ neden olmasın? Bir de işin dizi tarafı var. Çok şey isteyen bir proje. Aklıma bizim akrobat jet pilotları geldi mesela. Profesyonellerden bir ekip...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar