KULİS

Milliyet Cadde'deki 'Hayalet' kimliğini açıkladı

Milliyet Cadde okurkları beş yıldır "Kim bu maskeli hayalet?" dediği Caddeki Hayalet bundan böyle yazılarını gerçek kimliğiyle yazacak.

Milliyet Cadde'deki 'Hayalet' kimliğini açıkladı
Milliyet Cadde okurkları beş yıldır "Kim bu maskeli hayalet?" dediği Caddeki Hayalet bundan böyle yazılarını gerçek kimliğiyle yazacak.

Nazlı Mengi, beş yıllık Hayalet serüvenini ve neden artık adıyla, soyadıyla yazmaya başladığını açıkladı.

KİM BU MASKELİ HAYALET?

'Cadde'deki Hayalet'iniz olarak sizlerle buluştuğum zamanlar su gibi akıp geçmiş ve beş yılı geride bırakmışım...

Deneme'Hayalet' ismi ve karakteri, müzikalini ilk olarak 12 yaşında izlediğim ve hayatımda bir dönüm noktası olan 'Operadaki Hayalet'ten geliyor ki, bunu daha önce de birkaç kez sizinle paylaşmıştım.

Bu süre zarfında kadın mı erkek mi olduğuma, yaşıma, neye benzediğime, kim olduğuma dair tonla soru geldi, yazdıklarım nedeniyle beni olduğumdan çok daha büyük yaşta ve tecrübeli sananlar oldu...

5 YILDIR CADDE'DE YAZIYOR

Yaşım henüz genç ama tecrübe derseniz o mevcut! Gazetecilik mesleğinin tam ortasında büyümüş ve her nefeste bu mesleği solumuş olmamın dışında, öğrencilik yıllarımdan beri siyaset programı editörlüğü yapmaya ve beş yıldır Cadde de yazmaya devam ediyorum.

Stajlar, spor spikerliği ve editörlüğü, radyo programı, röportajlar, kamera önü ve arkası televizyonculuk derken bir baktım ki, ciğerime işlemiş bu meslek, genlerim deseniz o zaten gazetecilikle örülmüş!..

Açıkçası hem bu gizemli ve merak uyandıran haller, hem de kim olduğum bilinmediği için gerçek bir hayalet gibi ortalıkta dolanıp gördüklerimi ve düşündüklerimi özgürce sizinle paylaşmak: bir üyesi olmaktan gurur duyduğum Milliyet 'Cadde'nin Hayalet'i olmak anlatılmaz, yaşanır bir mutluluktu!

ZAMANI GELMİŞTİ...

Yeni yılla birlikte yayın yönetmenimiz olan usta gazeteci Ali Eyüboğlu, "Artık Hayalet olmaktan çıkıp kendi isminle yazmalısın!" dedi. Evet, zamanı gelmişti! Bugüne kadar beyaz maskeli ' Hayalet'inize gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ediyor ve maskemden tam anlamıyla vazgeçmeyeceğim için yoluma, genç yaşına rağmen dopdolu bir kariyeri olan fotoğrafçı dostum Jacqueline Roditi nin çektiği yeni fotoğrafımla devam ediyorum.

'Hayalet iniz yine tanıyamayacağınız kimliklerle aranızda olabilir, fotoğrafa bakıp da aldanmayın! Ve son olarak sevdiğiniz, merak ettiğiniz isimlerle röportajlara başlayacağımın haberini de vermeden edemem dostlar!

ÇOK OKUNANLAR