GÜNDEM

Milliyet 67. yaşını kutladı

Milliyet, 67’nci yaşını önceki gece görkemli bir törenle kutladı.

Milliyet 67. yaşını kutladı

Milliyet gazetesinin 67. kuruluş yıldönümü önceki gece Demirören İstiklal Palas’ta düzenlenen törenle kutlandı. Tören, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mete Belovacıklı’nın yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. Milliyet’in 67. yaş gününü kutlamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Belovacıklı, emek verenlere teşekkür etti. Gecede Medya Kıdem Ödülleri ise ilk olarak Milliyet’te 62. yılını dolduran Sami Kohen’e verildi.

Kohen: Rekortmenim

Ödülünü Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Demirören Oktay’dan alan Kohen, “60 yıl önemli bir dönemdir. Bir gazetede kesintisiz 60 yılını geçirmiş kimse yoktur. Rekortmenim. Yurt dışındaki meslektaşlarım Milliyet’te 60 küsur yıldır çalıştığımı öğrenince neden hâlâ emekli olmadığımı ya da başka bir yerde çalışmadığımı soruyorlar. Rekor sadece bizim sektörde değil ticarette, sanayide de 60 yılını tamamlamış bulamazsınız. 60 yıl çok önemli. Darısı hepinizin başına. Neden Milliyet? Çünkü Milliyet markadır. Medyanın temel taşlarından biridir. Burada çalışmak ayrı bir gururdur. Bunun bir bayrak yarışı olarak devam ettiğini görmek bana ayrı mutluluk veriyor. Benim için gurur vesilesi” dedi. Kohen’in ardından 50 yıldır Milliyet ailesinin bir parçası olan Isparta muhabiri Hasan Özbek’e plaketi takdim edildi. Özbek de ödülünü Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Demirören Oktay’dan aldı.

Kıdem ödülleri verildi

Medya Kıdem Ödülleri, Milliyet çatısı altında 45 yılını dolduran isimlerden Muharrem Geven’e verilen plaketle sürdü. Geven’e ödülünü Demirören Medya İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal takdim etti. Milliyet’te 40 yılını geride bırakan Ahmet Hikmet Dinç  ve 35 yılını geride bırakan Tunca Bengin de ödüllerini Demirören Medya İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal’dan aldı.

Milliyet’te 30 ve 25 yılı geride bırakan isimlerden Mustafa Melih Aşık, Bilal Meşe, Cemal Ersen, Sadullah Sina Koloğlu, Levent Köprülü, Tolga Şardan ve Ali Eyüboğlu da ödül takdim edilen isimler arasında yer aldı. Bu isimlere ödüllerini Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mete Belovacıklı takdim etti. Milliyet ailesinde 20 yılı geride bırakan isimlerden Güneri Cıvaoğlu, Abdullah Karakuş, Aydın Hasan, Ömer Misket, Serdar Sarıdağ, Hakan Beşer, Zeynep Özkan, Servet Bulut da ödüllerini Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mete Belovacıklı’dan aldı.

Medya Kıdem Ödülleri, Milliyet meşalesi altında 10. yılını dolduran isimlere verilen ödüllerle devam etti. Yavuz Özden, Mithat Yurdakul, Serdar Canbulat, Musa Kesler, Arzu Dursun, Cemile Başak Temiztaş, Asu Maro, Kübra Öz, Sinan Barut, Cafer Araz, Mustafa Uysal, Mesut Tengiz, Elif Eral ve Mehmet Tezkan’a ödüllerini Demirören Medya Genel Müdürü Emrah Kurtoğlu takdim etti.

Fotoğraf ödülleri de sahiplerini buldu

Gecenin sonunda bu yıl ilk defa gerçekleştirilen Demirören Medya Fotoğraf Yarışması ödülleri de sahiplerini buldu.

Dereceye girerek ödül almaya hak kazanan Ferit Kırıkçı, İlker Erdoğan ve Ali Kırım ödüllerini Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Demirören Oktay’ın elinden aldı. Yarışmada fotoğraflarıyla övgüye layık görülen Barış Baş, Doğan Çil, Hande Ataol, Kasım Gül, Kıvanç El, Ozan Mutluer, Selçuk Bulut, Yılmaz Güven ve İpek Ünalan da ödüllerini Demirören Medya İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal’dan aldı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum