GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı Müyesser Yıldız'dan şikayetçi oldu mu?

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, ODATV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız tutuklanınca “Hulusi Akar ya da Milli Savunma Bakanlığı’nın şikâyeti üzerine mi tutuklandı” sorusunun gündeme geldiğini söyledi.

Milli Savunma Bakanlığı Müyesser Yıldız'dan şikayetçi oldu mu?

ODATV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız'ın yazdığı yazıları hatırlatan Abdülkadir Selvi, Yıldız tutuklanınca  “Hulusi Akar ya da Milli Savunma Bakanlığı’nın şikâyeti üzerine mi tutuklandı” sorusunun gündeme geldiğini söyledi.

Hürriyet’in adliye muhabiri Mesut Hasan Benli’ye merak edilen soruyu soran Selvi “Adli sürecin bir ihbara dayalı olarak başladığı ifade ediliyor” yanıtını aldığını belirtti.

MÜYESSER YILDIZ'DAN ŞİKÂYETÇİ OLDU MU?

ODATV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız, Genelkurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı sırasında Hulusi Akar’la ilgili yazılar yazmıştı. 15 Temmuz’a ilişkin haberlere imza atmıştı. Müyesser Yıldız tutuklanınca “Hulusi Akar ya da Milli Savunma Bakanlığı’nın şikâyeti üzerine mi tutuklandı” sorusu gündeme gelmişti. “Milli Savunma Bakanlığı’nın Müyesser Yıldız hakkında bir şikâyeti yok. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın Müyesser Yıldız’la ilgili bir şikâyeti yok. Müyesser Yıldız’ın tutuklanmasıyla Milli Savunma Bakanlığı’nın ilgisi yoktur” yanıtını aldım.

Hürriyet’in başarılı adliye muhabiri Mesut Hasan Benli’ye sordum. “Adli sürecin bir ihbara dayalı olarak başladığı ifade ediliyor” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar