GÜNDEM

Milli Eğitim Bakanlığı Okull Ara Tatili İçin Konuştu! Nisan Ayında Okullar Tatil Olacak mı?

MEB okulları ne zaman tatil yapacak? İkinci dönem ara tatil iptal mi? İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin Nisan ayında okula gidip gitmeyeceği soruluyor. İşte Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den okul tatili açıklaması...

Milli Eğitim Bakanlığı Okull Ara Tatili İçin Konuştu! Nisan Ayında Okullar Tatil Olacak mı?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den gelen açıklama dikkat çekti. Çünkü okulların ne zaman tatil olacağına yönelik merak edilen detaylar bu sefer yanıt buldu. Bakanlıktan gelen açıklamada okulların tatil olacağı süreye dair değerlendirmede bulunuldu. Peki okullar ilkokul, ortaokul ve liseliler için tatil olacak mı?

Öğrenciler Tatile Ne Zaman Girecek?

Ara tatil için 17 Nisan - 24 Nisan tarihleri gösteriliyor. Deprem nedeniyle bazı bölgelerde okulların tatil edilmesine ilişkin kararın bu tarihi değiştirmeyeceği vurgulandı. Böylelikle öğrencilerin tatile girmesine yönelik geri sayım başladı.

Eğitim Öğretim Takviminde Değişiklik Yok!

Bu kararla birlikte eğitim öğretim takviminin değişmediği ve deprem nedeniyle de olsa düzeltme yapılmadığı anlaşıldı. Öğrenciler ara tatil haklarını kullanacak. 24 Nisan'dan sonra ise müfredatta kalınan yerden eğitim hayatı öğrenciler için devam edecek.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar