GÜNDEM

Microsoft Bing Sohbet Botunda Reklamlar Çıkmaya Başladı! Yapay Zeka Sohbetinde Reklam Dönemi!

Micrososft Bing'in yapay zeka destekli sohbet botu için reklam dönemi başladı. Chat GPT-4 destekli olan sohbet botunda artık aramalarınıza göre reklamlar çıkıyor. Microsoft'un sohbet botuyla ilgili çalışmaları devam ediyor. İşte yeni güncellemeler...

Microsoft Bing Sohbet Botunda Reklamlar Çıkmaya Başladı! Yapay Zeka Sohbetinde Reklam Dönemi!

Yapay zeka sistemi olan GPT-4 destekli olan Microsoft Bing sohbet botunda yeni bir döneme girildi. Artık yaptığınız sorgulamalarda sohbet botunda reklam gösteriliyor. Şimdilik bu reklamlar üzerine çok yoğun bir çalışma gerçekleştirilmiş değil. Ancak çalışmaların devam ettiği ve beta sürümde önemli değişikliklere yer verileceği vurgulanıyor. Peki Microsoft Bing sohbet botunda bizi başka neler bekliyor?

Sorgulamaya Göre Ürün Reklamı!

Eğer Bir telefonla ilgili araştırma yaparsanız karşınıza ürünün satın alma linki çıkabilir. Microsoft Bing'in şu an için gerçekleştirdiği bu çalışmaya dair kesin bir sonuç mevcut değil. Tamamen olmasa da kısmen reklamlar gözüküyor. Reklamveren ve sohbet botunu kullanan potansiyel müşteriler için en uygun reklam deneyimini yaşatma üzerine çalışmalar devam etmekte.

Pop-Up Reklamlar Gündemde!

Öte yandan sohbet botu üzerinde Pop-Up reklamların gündeme geldiğini belirtelim. Yakında reklam güncellemeleri yapıldığı vakit çok daha farklı reklam modelleri karşımıza çıkabilir. Bu durum sohbet botunun sürekliliğini sağlamaka açısından da öneme sahip.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar