GÜNDEM

MHP'li başkandan tehdit: Bu haber çıkarsa canınızı alırım

Aydın Nazilli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yıl dönümü etkinliklerinde MHP Nazilli İlçe Başkanı Zafer Keskin’e yer ayrılmaması üzerine kriz çıktı.

MHP'li başkandan tehdit: Bu haber çıkarsa canınızı alırım

Aydın Nazilli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yıl dönümü etkinliklerinde MHP Nazilli İlçe Başkanı Zafer Keskin, kendisine yer ayrılmaması yüzünden olay çıkardı ve bir kişiye saldırdı. Keskin, olayı görüntüleyen gazetecileri de ölümle tehdit etti.

Nazilli Belediyesi hizmet binası önündeki törende MHP Nazilli İlçe Başkanı Zafer Keskin'e yer ayrılmaması olaya neden oldu. MHP Nazilli İlçe yöneticilerinden bir grup, protokolde teşkilat başkanlarına yer ayrılmadığı için Nazilli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir'i çağırarak konuşmak istedi. Tören sırasında gelmek istemeyen Fatih Demir, MHP Nazilli İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin ısrarlı çağrısı üzerine belediye binasına gitti.

MHP'liler de peşinden giderken, çıkan sözlü tartışmanın ardından MHP İlçe Başkanı Keskin, Fatih Demir'e tekme ve yumrukla saldırdı. O anlar, gazeteciler tarafından görüntülenirken Fatih Demir, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

BASIN MENSUPLARI TÖRENİ TERK ETTİ

MHP İlçe Başkanı Zafer Keskin'in, olayı görüntüleyen basın mensuplarına "Haber çıkarsa önce aklınızı, sonra canınızı alırım" dediği duyuldu. Bu sırada çevredekiler müdahale ederek olayların daha da büyümesini engelledi. 

MHP İlçe Başkanı Zafer Keskin ile belediye yetkililerinin gazetecilere karşı tutumunu protesto için basın mensupları tören alanını terk etti

'ANLAŞMAZLIK OLDUYSA ÜZÜNTÜLERİMİ İFADE EDİYORUM'

Olayın ardından Nazilli MHP İlçe Teşkilatında basın toplantısı yapan Keskin, gazetecileri tehdit etmediğini ileri sürerek, "Böyle bir anlaşılmazlık olduysa da üzüntülerimi ifade ediyorum" dedi.

Yaşananları tatsız bir hadise olarak niteleyen Keskin, olayların partisini yıpratmak için kasıtlı çıkartıldığını ileri sürerek, şunları belirtti:

"Nazilli ilçe başkanı olarak bugünkü görevim neydi benim, protokole gitmek. Ben de üstüme düşeni yaptım ve gittim ama bana ayrılan koltuk yoktu. Ama ben bu olayı dillendirmek istemiyorum. Tekrar söylüyorum, bu benim ailevi meselem. Oradaki kişi benim Nazilli Belediyemin bir kurum müdürü, ben de ilçe başkanı olduğuma göre böyle bir hesap sorma yetkisini kendimde görüyorum. Böyle bir yetkim de var. Bu hesabı da sordum ona. Verdiği cevap ve cevap verme şekli çok yanlış. Yanlışın sonrasında da bu seviyeye geldi olaylar. Kendi içimizde bu işi çözeceğiz. Hesap da verilecek. Biz de hesap vermemiz gereken mercilere hesabımızı raporumuzu yazacağız."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar