GÜNDEM

MHP ile Deniz Zeyrek arasında sert tartışma

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Sözcü yazarı Deniz Zeyrek’i sert sözlerle eleştirdi.

MHP ile Deniz Zeyrek arasında sert tartışma

Deniz Zeyrek'in, “Milli tank-palet fabrikasını Katarlı ortağı olan bir şirkete ihalesiz devrettiysek nasıl ‘savunma sanayimizi millileştiriyoruz’ denilebilir” sözlerine MHP'den sert tepki geldi.

''CHP YARDAKÇISI''
Sosyal medyadan etiket açarak kampanya başlatan Ülkücülerin yanı sıra Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da çok sert bir açıklama yaptı. Yalçın açıklamasında, "Zeyrek, dünün CHP aleyhtarı, bugünün CHP yardakçısı, gizli Türklük düşmanı, karakteri oturmamış bir şahsiyettir" dedi.

''LAFINI ÖLÇÜP BİÇMEDEN SARFETME''
Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Olcay Kılavuz da Deniz Zeyrek’i hedef alarak, “Deniz Zeyrek adlı MHP düşmanı diline, sözüne mukayyet ol; lafını ölçüp biçmeden sarf etme! Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'in Milliyetçiliğinin hudutlarına senin kıt aklın da, kısır ufkun da erişemez” ifadelerini paylaştı.

DENİZ ZEYREK'TEN AÇIKLAMA
Deniz Zeyrek ise bu tepkilere, “‘Milli tank-palet fabrikasını Katarlı ortağı olan bir şirkete ihalesiz devrettiysek nasıl ‘savunma sanayimizi millileştiriyoruz’ denilebilir’ dedim diye başlattıkları ‘gündem çalışmasına’ bakın. Siz bu teşkilata milliyetçiliği böyle mi öğrettiniz?” diye karşılık verdi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar