GÜNDEM

Mevlüt Tezel yazdı:Muharrem İnce tiyatrosu

Muharrem İnce'nin yayını terk etmesi ile yeniden gündeme geldiğini söyleyen Sabah yazarı Mevlüt Tezel, "Peki, programın sunucusu yayında neden İnce'ye "Biz önceden uyarmıştık, yayına bağlanacağımızı söylemiştik" demedi, neden İnce'nin şovunu izlemekle yetindi ve gerçek daha sonra açıklandı?" diye sordu.

Mevlüt Tezel yazdı:Muharrem İnce tiyatrosu

Muharrem İnce, son hareketi ile gündem olmayı başardı. Sabah yazarı Mevlüt Tezel de  muhalif cepheden  "Siyaset tam da bu işte, tufaya düşürdü", "Tiyatro miyatro adam lafı çaktı." gibi yorumlar yapıldığına dikkat çekti ve İnce'nin yaptığı şova kendi kitlesinin bile inanmadığını söyledi. Tezel, "İnce'nin laf çakması hoşlarına gidiyor! Bu gerçekten acıklı bir durum. İnce'nin onları aldatması bile umurlarında değil!" dedi.

Muharrem İnce tiyatrosu

Muharrem İnce, Haber Global'de konuk olduğu programda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'İstanbul'un Fethi Kutlamaları' nedeniyle yapacağı konuşmaya bağlanılınca esti, gürledi ve yayını terk etti. Sosyal medya ahalisi de bu çıkışı çok sevdi. İnce uzun bir aradan sonra gündeme gelmiş oldu.
Cumhurbaşkanı'nın konuşması haber değeri taşımasının ötesinde, tüm ulusu ilgilendiren tarihi bir olaya istinaden yapıldı. Ve bu konuşmanın yapılacağı günler öncesinde belliydi.
Daha sonra Haber Global'den bir açıklama geldi: Programa çıkmadan önce İnce'ye "Cumhurbaşkanı'nın Fetih kutlaması konuşmasına bağlanacağız" denilmiş. İnce de "Böyle yaparsanız ben de sizi eleştiririm" demiş. Ama İnce şov yaptı.
Peki, programın sunucusu yayında neden İnce'ye "Biz önceden uyarmıştık, yayına bağlanacağımızı söylemiştik" demedi, neden İnce'nin şovunu izlemekle yetindi ve gerçek daha sonra açıklandı?
İnce'nin yaptığının kurmaca tiyatro olması muhalifleri üzdü mü? Kendilerini aldatılmış hissettiler mi? Muhalif cepheden şu tarz yorumlar gördüm: "Siyaset tam da bu işte, tufaya düşürdü", "Tiyatro miyatro adam lafı çaktı."
Aynı kitle Cumhurbaşkanlığı Seçimi akşamı Muharrem İnce kameraların karşısına çıkmayınca şizofrene bağlayıp "Yoksa kaçırılmış olmasın bu adam?" diyordu. Şimdi İnce istediği kadar şov yapsın, kendi kitlesi bile ona inanmıyor! Ama İnce'nin laf çakması hoşlarına gidiyor! Bu gerçekten acıklı bir durum. İnce'nin onları aldatması bile umurlarında değil!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar