GÜNDEM

Mevlüt Tezel: Murat Ongun’a golü kim attı?

Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel, bugünkü köşesinde "Murat Ongun’a golü kim attı?" başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Mevlüt Tezel: Murat Ongun’a golü kim attı?

Sabah Gazetesi Haber Koordinatörü Kenan Kıran'ın geçtiğimiz gün İstanbul toplu taşıma sistemiyle ilgili önemli habere imza attığını söyleyen Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel, trafikte yoğunluğun en üst düzeyde olduğu sabah 07.30-08.30 arasında metrobüs garajlarında park edilmiş halde bulunan araçların görüntülendiği söz konusu haberin İBB sözcüsü Murat Ongun'u yalanladığını kaydetti.

Ongun, haberden önce MEtrobüs garajlarındaki kameraları kontrol ettiğini ve tüm metrobüslerin hizmette olduğunu söylemiş, görüntüler paylaşmıştı. "Ongun, saat tam kaçta ve hangi açılardan o görüntüleri paylaştığını açıklamalı" diyen Tezel, şunlaır kaydetti:

VATANDAŞ SORUYOR

Halbuki garaj görüntülerine de gerek yok. Aynı haberde Altunizade, Mecidiyeköy, Edirnekapı, Cevizlibağ ve Avcılar duraklarındaki yoğunluk, metrobüslerin içinde insanların balık istifi gibi yolculuk etme görüntüleri de yer alıyor. Ongun işte asıl bu fotoğraflara yanıt vermeli. Öyle saat kaçta, hangi açıdan alındığı belli olmayan, bakım ve onarımdaki araç sayısı tam belirtilmeden paylaşılan görüntülerle 'Sevgili Sabah yine gol değil' diye tweet yazmak, sanki büyük balık yakalamış gibi yapıp Turkuvaz yönetimine mention'lamakla olmuyor bu işler!
Ongun, attığı tweet'in altındaki vatandaşların yorumlarına, metrobüsten, tramvaydan paylaştıkları görüntülere baktı mı? Vatandaş salgına inat cefakârca çalışıyor, ekonomiyi ayakta tutuyor, eve ekmek götürüyor ama metrobüste, metroda, tramvayda virüsü kapıyor! Yazık bu insanlara! Murat Ongun, o yorumları tek tek oku! Asıl golü vatandaş attı sana haberin yok!

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar