TELEVİZYON

Mevlüt Tezel, Müge Boz'a 'eşinin taciz davası' üzerinden yüklendi!

Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel, 'Bu olay benim ailemde yaşanan bir olay, benim aile kavramımda ne olursa olsun her koşulda aileme destek olmak vardır. Bu sebeple, geçmişte yaşanmış bir olay olsa da Caner'in yanındayım." diyerek eşinin taciz davasını savunmasına tepki gösterdi.

Mevlüt Tezel, Müge Boz'a 'eşinin taciz davası' üzerinden yüklendi!

Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel, eşinin geçmiş yıllardaki taciz davası ile ilgili konuşan Müge Boz'u eleştirdi. 

Müge Boz'un eşinin davası hakkındaki sözlerini aktaran Tezel, ''ne olursa olsun ailemin yanında olurum'' söylemine de sert çıktı.

İşte Tezel'in yazıları:

Bebek'te bulunan bir barda 11 Eylül 2016 tarihinde Deniz B. isimli kadına yönelik cinsel taciz suçundan 5 bin 400 lira para cezasına çarptırılan basketbolcu Caner Erdeniz, kararın istinaf mahkemesinde bozulmasının ardından yeniden yargılandı. Ve Erdeniz, sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı suçundan iki yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, sanık Erdeniz hakkındaki hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi. Bir yıl önce evlendiğiniz ve yeni doğan çocuğunuzun babası olan biri cinsel saldırıdan ceza alsa ne yapardınız? Zor bir soru değil mi? Ünlü oyuncu Müge Boz'un bu soruya yanıtı kocasının yanında durmak oldu ve şu açıklamayı yaptı: "Dört sene öncesinde tamamen yanlış anlaşılmadan ötürü açılan bu davada yaşanan olayları dava tutanaklarındaki şekliyle Caner sizlere anlattı. Bu olay benim ailemde yaşanan bir olay, benim aile kavramımda ne olursa olsun her koşulda aileme destek olmak vardır. Bu sebeple, geçmişte yaşanmış bir olay olsa da Caner'in yanındayım."

'ARKADAŞIM SANIP DOKUNDUM'
Caner ise "Bir kız arkadaşımı gördüğümü sandım.Yanına gittim, omzuna dokundum ve o olmadığını görünce geri dönüp gittim. 2 hafta sonra karakoldan aradılar ve şok oldum" dedi. Öte yandan iddianamede, olay anında Caner'in Deniz B.'yi arkasından sarılarak kendine doğru çektiği, boynunu ve yanağını öpmeye çalıştığı bunun üzerine Deniz B.'nin Caner'e tepki göstererek yanından uzaklaştırdığı anlatılıyordu. İddianamede, tanık beyanlarının da olayı doğruladığı belirtiliyordu. Doğa, kadın, çocuk hakları gibi konularda kendini duyarlı gösteren Müge Boz, bu tacizi Caner değil de bir başkası yapsaydı ne tepki verirdi? Büyük ihtimalle erkeğin en ağır cezayla yargılanmasını isteyen bir sosyal medya paylaşımı yapardı. 

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar