GÜNDEM

Metin Feyzioğlu, canlı yayında açığını açıkladı: Devlete ve millete aşkla bakıyorum

Hadi Özışık ve Süleyman Özışık'ın canlı yayın konuğu olan Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, kendisine sorulan "Açığınız nedir?" sorusuna "Tek açığım devlet ve millete aşkla bakmaktır" diyerek cevap verdi ve 15 Temmuz'u hatırlattı.

Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Hadi Özışık ve Süleyman Özışık'ın sorularını yanıtladı.

Yürüyüş yapan Baro Başkanları tarafından protesto edilen Feyzioğlu, Hadi Özışık'ın "Sizin açığınızı arıyorlar, nedir sizin açığınız?" sorusuna "Ben devlete ve millete aşkla bakıyorum. Benim açığım bu." diyerek cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile geçmişte sert tartışmalar yaşamasına rağmen bugün ne değişti sorusuna ise "Türkiye 15 Temmuz gibi bir iç savaş tehlikesi atlattı" cevabını vererek Türkiye'nin bir felaketin eşiğinden döndüğünü hatırlattı.

15 Temmuz'un 24 saat içerisinde engellenmemesi durumunda Türkiye'nin Doğu ve Güneydoğu bölgesini askersiz bırakarak Ankara'da iç savaşa sürükleneceğini belirtti. Feyzioğlu, o gece darbenin başarılı olması durumunda darbenin arkasındaki güçlerin Maçka ve İskenderun bölgesinin doğusunu uçuşa yasak bölge olarak ilan edeceklerini belirtti.

Feyzioğlu ayrıca Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki durumunu da hatırlattı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar