GÜNDEM

Meteoroloji Sağanak Yağışın Olacağı Şehirleri Açıkladı! 10, 11, 12 Mart 2023 Güncel Hava Durumu Yayınlandı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün güncel açıklamasında sağanak yağışlı şehirler tek tek açıklandı. MGM, dışarı çıkmadan önce dikkatli olunması gerektiği uyarısında bulundu. İşte Türkiye'de 10, 11 ve 12 Mart 2023 güncel hava durumu...

Meteoroloji Sağanak Yağışın Olacağı Şehirleri Açıkladı! 10, 11, 12 Mart 2023 Güncel Hava Durumu Yayınlandı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen Mart 2023 tarihli açıklama ile birlikte şehirler hakkında güncel bilgi iletildi. MGM, hangi şehirlerde sağanak yağış ve fırtınanın yaşanacağını duyurdu. Bununla birlikte bazı detaylar da ortaya çıktı.

Sağanak Yağış Hang Şehirlerde Olacak?

Sağanak yağışın etkili olacağı şehirler arasında Ege'nin kıyı kesimleri, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Balıkesir, Çanakkale'nin güneyi, Antalya, Isparta, Kastamonu, Sinop, Amasya, Tokat, Sivas, Mardin ve Şırnak bulunmakta. Haliyle vatandaşların dışarı çıkmadan önce önlemlerini almaları gerektiği belirtildi.

Parçalı Bulutlu Hava Bekleniyor

Öte yanda Meteoroloji hava durumuna göre bazı şehirlerde parçalı bulutlu hava beklenmekte. Ülke genelinde yağış olmayacağı öğrenildi. Güncel rapordan da anlaşılacağı üzere fırtınalı havaların beklendiği şehirler oldukça sınırlı. Bir süreliğine Meteoroloji'de sağanak yağışların belirli şehirlerde etkili olacağı konuşuluyor.

Meteoroloji Hava Durumu Grafiği

10 Mart 2023 Hava Durumu

11 Mart 2023 Hava Durumu

12 Mart 2023 Hava Durumu

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar