GÜNDEM

Meteoroloji Kar ve Sağanak Yağış İçin Uyarısını Yaptı! Bu Hafta Hava Durumu Yoğun Geçecek!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kar ve sağanak yağışın hangi bölgelerde aktif olacağını açıkladı. Meteoroloji'den gelen açıklama sonrasında detaylar tek tek paylaşıldı. Peki Mart ayında kar hangi şehirlerde kendini gösterecek? İşte güncel hava durumu raporu...

Meteoroloji Kar ve Sağanak Yağış İçin Uyarısını Yaptı! Bu Hafta Hava Durumu Yoğun Geçecek!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen açıklama ile birlikte detaylı bir şekilde hava durumuna yer verildi. İstanbul, Ankara ve İzmir'in yanı sıra diğer şehirlerde nasıl bir hava durumu bizleri bekliyor sizlerle paylaşacağız.

Sağanak Yağış Etkili Olacak!

Sağanak yağışın özellikle de Konya, Aksaray, Nevşehir ve Sinop çevrelerinde etkili olacağı vurgulandı. Antalya'nın kuzey kesimi için de uyarıda bulunuldu. MGM, sağanak yağışla birlikte sel ve yıldırımlara karşı da dikkatli olunması çağrısını yaptı. Peki bu hafta kar bekleniyor mu? Mart ayında kar yağışları ne durumda?

Kar Yağışı İçin Müjdeli Haber!

Kar yağışlarıyla ilgili önemli bir haber verildi. İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerinin iç kesimlerinin kar yağışı ile güne başlayabileceği söyleniyor. Salı gününden itibaren etkisini göstermesi beklenen kara ilişkin merak edilen detayları düzenli olarak haber sitemizden öğrenebileceksiniz.

13 Mart 2023 Hava Durumu Tablosu

14 Mart 2023 Hava Durumu Tablosu

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar