GÜNDEM

Mete Yarar da darbe hazırlığı iddialarına katıldı!

Star gazetesi yazarı Ardan Zentürk'ün "NATO'cu darbe hazırlığı var" iddialarına Mete Yarar'dan destek geldi.

Mete Yarar da darbe hazırlığı iddialarına katıldı!

Ardan Zentürk geçen günlerde köeşesinden "NATO'cu darbe hazırlığı var" diyerek uyarmıştı. 31 Mart seçimleri sonrası böyle bir ihtimalin gündeme gelebileceğini belirterek, dikkat edilmesi gerektiği vurgusu yapmıştı. 

Güvenlik uzmanı Mete Yarar, Youtube kanalı üzerinden bu iddialara dikkat çekerek yeni bir darbe tehlikesi iddialarına katıldı. Yarar "Ben Ardan Bey'in yazdıklarını önemsiyorum. Kulağı deliktir. O bakımdan yazdığı yazı çok çok önemli. " ifadesini kullandı.

NATO'cu darbe tehlikesi var mı? Üst aklın " B" Planı ne?

İşte Mete Yarar'ın bu soruya verdiği çarpıcı yanıt: 

"Ardan Zentürk bir köşe yazısı yazdı ve yeni bir darbe tehlikesinden bahsetti. Bu darbenin NATO'cu askerler tarafından planlandığı iddiası var. Ben Ardan Bey'in yazdıklarını önemsiyorum. Kulağı deliktir. O bakımdan yazdığı yazı çok çok önemli. 

Bütün darbelerin geçmişine bakıldığında NATO ile ilişkili grupların yaptığını görürsünüz. Bütün darbelerin NATO tandanslı olduğu söylenebilir.

Bu darbeler yapılırken genellikle geçmişte çalıştıkları kişileri kullandıkları görülmüştür. Bunlar genelde ABD'de eğitim almış askerler oluyor.

Türkiye'yi yıkmak isteyen üst aklın "B" planı ne? Bunların sadece "A" planı mı vardı? Sadece FETÖ üzerinden mi yapacaklar dı bunu? "B" planı yok muydu?

Darbecilerin en büyük güçleri bizim hafızamızdır. Biz unutursak güçlenirler. Ama biz 15 Temmuz'u unutmazsak başaramayacaklardır. Onlar bize rağmen bu darbeyi yapamazlar."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar