GÜNDEM

Meta Kendi Twitter'ını Yaratmanın Derdinde! Şimdiden İlk Adımlar Atıldı!

Twitter'ın bir benzeri mi yapılıyor? Meta, Twitter'a rakip olacak bir uygulama yaratmanın peşine düştü. İddialar büyük ses getireceğe benziyor. Facebook, Whatsapp ve Instagram'dan sonra Meta'nın yeni hedefi kendi Twitter'ını yaratmak...

Meta Kendi Twitter'ını Yaratmanın Derdinde! Şimdiden İlk Adımlar Atıldı!

Meta ile ilgili gelen iddialar oldukça büyük. Çünkü milyonlarca aktif kullanıcıya sahip olan Twitter'ın bir benzeri yapılabilir. Meta'nın bu konuda kendi uygulamalarına ekleyebileceği bir çalışma olduğu iddia edildi. Peki Facebook, Whatsapp ve Instagram'dan sonra nasıl bir uygulama bizleri bekliyor olacak?

Twitter'a Benzer Bir Uygulama Gelecek!

Yazı akış konseptli bir uygulamanın çalışmalarına başlandığı belirtiliyor. Bu sayede kullanıcıların fikirlerini beyan edebileceği ve görselden ziyade yazıların hakim olacağı bir platform ortaya çıkabilir. Meta'dan konuyla ilgili henüz resmi açıklama gelmese de çalışmaların kesintisiz devam ettiği vurgulanıyor.

Elon Musk Bu Konu Hakkında Ne Düşünüyor?

Hali hazırda sosyal medya olarak rakip olduğu ancak konseptlerinin aynı olmadığı Meta, önemil bir girişime başladı. Elon Musk ise bu konuda sessizliğini korusa da yakın zamanda açıklama yapması veya Meta'nın yeni projesiyle ilgili yorumda bulunması muhtemel. Ancak son dönemde kendisini iyice geliştiren Twitter'ın bu gelişmeye kayıtsız kalmayacağını da belirtelim.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar