MEDYA KÖŞESİ

Mesut Yar: Bir tencere daha koyun

Kapı kapı dolaşıp çok özel tariflerle bereketli sofralar hazırlayan program Misafirim Var, hafta içi her gün TRT1 ekranlarında...Mesut Yar bugünkü köşesinde TRT'nin yeni yemek programını kaleme aldı.

Mesut Yar: Bir tencere daha koyun

TV8'deki en çok izlenen programlar arasında yer alan Yemekteyiz'in ardından TRT'de de yeni bir yemek programı başladı. Yeni yemek programını köşesine taşıyan Mesut Yar,  "Ekran kocaman bir tencereye döndü. Her gün bir yenisi ocağa konuyor. Bereketli olur inşallah!" dedi.

İŞTE MESUT YAR'IN YAZISI

TRT 1 de “yemek programı” topuna girdi. “Misafirim Var” ismini taşıyan bu yeni programda yapım ekibi bir eve misafir olarak ev sahibinin misafirleri için hazırladığı menüyü tadacak...

Böylece onlarca farklı insandan bir o kadar farklı lezzetler ekrana taşınacak. “Yemekteyiz”in (TV8) aldığı iyi reytingler her kanalın iştahını kabartıyor ama tedarikçilerin bir süre sonra mevcuttaki onlarca programa malzeme yetiştirememesinden korkuyorum. Sonuç itibarıyla ekran kocaman bir tencereye döndü. Her gün bir yenisi ocağa konuyor. Bereketli olur inşallah!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar