MEDYA KÖŞESİ

Mesut Yar: Alternatif ekran yükseliyor

Posta yazarı Mesut Yar, anlık ölçülen kanallar arasına iki kanalın daha dahil olduğunu ve bunun da alternatif programlara artan eğilimleri de ortaya çıkarmış olduğunu yazdı.

Mesut Yar: Alternatif ekran yükseliyor

Emlaktan kilo sorununa kadar birçok farklı işe yer veren TLC ile erkek izleyici ağırlıklı D-Max anlık ölçülen kanallar arasına katıldı. Mesut Yar konuyu köşesinde değerlendirdi. Yar, "Ana akım kanalların giderek uzaklaştığı alternatif ekran rakamlarla gücünü ortaya koymaya başladı." ifadelerini kullandı.

MESUT YAR'IN YAZISI

Anlık ölçülen kanallar arasına TLC ile D-Max de katıldı. Hal böyle olunca izleyicinin alternatif programlara artan eğilimleri de ortaya çıkmış oldu...

TLC, ilk 100 program listesine iki haneli sayıda program sokabiliyor. Emlaktan tutun da kilo sorununa kadar bir sürü farklı iş var bu kategoride. Aynı şekilde erkek izleyici ağırlıklı D-Max de zengin içerikleriyle kendine listede yer buluyor. Ana akım kanalların giderek uzaklaştığı alternatif ekran rakamlarla gücünü ortaya koymaya başladı. Biz hâlâ takılalım dizilerin dümen suyuna. Peh!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar