GÜNDEM

Merve Şebnem Oruç'tan Ahmet Şimşirgil'e İstanbul Sözleşmesi tepkisi

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un eşi Fatmanur Altun, twitter hesabından yaptığı İstanbul Sözleşmesi ile ilgili paylaşımına Tarihçi Yazar Ahmet Şimşirgil, samimiyet söylemini kullandı. Gazeteci Merve Şebnem Oruç da Şimşirgil'e cevaben "Samimiyet testi yapılacaksa kadına şiddeti durdurmak adına ne yapılabilir, ona da tek bir söz söyleyin, biz de sizin samimiyetinize inanalım." şeklinde paylaşım yaptı.

Merve Şebnem Oruç'tan Ahmet Şimşirgil'e İstanbul Sözleşmesi tepkisi

Son günlerde gündemin en çok konuşulan konularından biri olan İstanbul Sözleşmesi ile ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. 

Fatmanur Altun, twitter hesabından "Aileyi hedefe koyan ve sistematik bir cinsiyetsizleştirme projesi ile insanlığın geleceğini tehdit eden küresel lobilere karşı sesimizi yükseltelim!" şeklinde paylaşım yaptı.

Tarihçi Yazar Ahmet Şimşirgil de Altun'a cevaben "Bütün bu küresel lobiler sayın Cumhurbaşkanımız @RTErdogan kaldırılsın dediği günden beri İstanbul Sözleşmesi'ne sahip çıkıyor. Zira aileyi hedefe koyan sistematik cinsiyetsizleştirme projesinin ana kaynağı orasıdır... Lütfen ona da tek bir söz söyleyin! Samimiyetinize inanalım!" ifadelerine yer verdi.

Gazeteci Merve Şebnem Oruç ise Şimşirgil'e cevaben yaptığı paylaşımda "Samimiyet testi yapılacaksa kadına şiddeti durdurmak adına ne yapılabilir, ona da tek bir söz söyleyin, biz de sizin samimiyetinize inanalım. Bu nasıl bir lobidir yahu! Biri kadınlara “fahişe” der, öteki Cumhurbaşkanını tehdit eder, diğeri kendini onay mercii sanır. İnanılmaz..." şeklinde konuştu.

İşte Merve Şebnem Oruç'un o paylaşımı:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar