DİZİ DÜNYASI

Mert Yazıcıoğlu'nun Afra Saraçoğlu'ndan Sonraki Aşkı Ortaya Çıktı! Bu İddia Büyük Ses Getirecek!

Mert Yazıcıoğlu ile Afra Saraçoğlu aşkından sonra yeni bir ilişki iddiası ortaya atıldı. Mert Yazıcıoğlu, güzel oyuncuya gönlünü kaptırdı mı? 4 yıllık ilişkisini çabuk unuttuğu yönünde iddialar var. İşte oyuncunun yeni sevgilisi...

Mert Yazıcıoğlu'nun Afra Saraçoğlu'ndan Sonraki Aşkı Ortaya Çıktı! Bu İddia Büyük Ses Getirecek!

Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu ilişkisinin noktalanması magazin gündemini bir süre meşgul etmişti. Darmaduman dizisinde başrol oynamış olan Yazıcıoğlu, Yalı Çapkını başrol oyuncusu olan Afra Saraçoğlu ile 4 yıldır birlikteydi. İlişkileri bir anda sona erdi ve çok fazla açıklama yapılmadı. Gelen bilgiler doğrultusunda şimdi ise ikilinin yeni aşklara yelken açtığı belirtiliyor.

Mert Ramazan Demir Bilmecesi!

Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu'nun arasında aşk yaşandığı iddiaları reddedilmişti. Mert Yazıcıoğlu'na bu soru sorulduğunda ise kendisi "Öyle bir şey yok ya! Öyle bir şey olur mu? Hiç konuşulduğu gibi şeyler yok. Normal bir ilişkiydi yaşandı ve bitti. Mert Ramazan bizim arkadaşımız. Hiç insanların düşündüğü gibi bir şey yok! Yapamadık beraber son verdik" açıklamasında bulunmuştu.

Dilan Çiçek Deniz ile Beraber!

İddiaya göre, Mert Yazıcıoğlu ile Dilan Çiçek Deniz aşk yaşıyor. ikilinin bir araya geldiği ve beraber el ele görüntülendiği belirtildi. Henüz ikiliden resmi açıklama gelmiş değil. Dolayısıyla büyük bekleyiş sürüyor. İki oyuncunun da hayranları, böyle bir ihtimalin olup olmadığı yönünde sorular sormakta. Bakalım oyunculardan bir açıklama gelecek mi?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar