GÜNCEL

Melih Altınok'tan yerinde tespit: Bitince oh çekilen tatiller!

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, 'Bitince oh çekilen tatiller!' başlıklı yazısıyla dikkat çekti. Altınok, insanların hem kalabalıktan şikayet edip hem de her yaz tıklım tıklım olan Çeşme ve Bodrum gibi kalabalık yerleri tercih etmesini eleştirdi.

Melih Altınok'tan yerinde tespit: Bitince oh çekilen tatiller!

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, 'Bitince oh çekilen tatiller!' başlıklı yazısıyla dikkat çekti. Altınok, insanların hem kalabalıktan şikayet edip hem de her yaz tıklım tıklım olan Çeşme ve Bodrum gibi kalabalık yerleri tercih etmesini eleştirdi. Altınok, 'Ne var ki bir yandan da her gidenden "Abi Bodrum olmuş İstanbul" diye şikâyetler işitiyorum."Arkadaşım neden yakınıyorsun? Kanalizasyonu bile olmayan, su kaynakları sınırlı,kaldırımsız yolları patates tarlasından hallice Bodrum'un, nüfusunun birkaç katını daha kaldırması mucize olurdu değil mi?" diyemiyorum' dedi. 

İşte o yazı... 

Tanıdığım herkes Bodrum'da sanırım. İstanbul'da kalanlar da önümüzdeki günlerde gideceklerini söylüyorlar.
Ne var ki bir yandan da her gidenden "Abi Bodrum olmuş İstanbul" diye şikâyetler işitiyorum.
"Arkadaşım neden yakınıyorsun? Kanalizasyonu bile olmayan, su kaynakları sınırlı,kaldırımsız yolları patates tarlasından hallice Bodrum'un, nüfusunun birkaç katını daha kaldırması mucize olurdu değil mi?" diyemiyorum.
Ama sanırım bu yakınmalara konu olan sıkıntılara katlanmak da ayrı bir haz veriyorinsanlara...
Zira bile bile lades dedikleri halde, kalabalıktan, kokudan, her yerde sıraya girmekten, trafikte beklemekten nasıl ama nasıl sıkıldıklarını anlatırken bile çok mağrurlar...

Yazının devamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar