POLEMİK

Melih Altınok'tan Mustafa Akyol'a: Babanı daha fazla üzme

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, dolandırılan Taha Akyol'un oğlu Mustafa Akyol ile girdiği polemikte Akyol'a 'babanı daha fazla üzme' dedi.

Melih Altınok'tan Mustafa Akyol'a: Babanı daha fazla üzme

Telefon dolandırıcılarının tuzağına düşen Taha Akyol, oğlu ile dolandırıcılara 320 bin TL kaptırdı. Ardından Melih Altınok ve Taha Akyol'un oğlu Mustafa Akyol arasında polemik başladı. 

Parayı kaptıranın Akyol'un diğer oğlu Ertuğrul olduğu ortaya çıktı fakat polemik devam ediyor. Altınok, Mustafa Akyol'a yüklenirken babasını daha fazla üzmemesini tavsiye etti. 

İşte o ifadeler:

Gazeteci, yazar, fikir adamı ve hukukçu Taha Akyol'un telefon dolandırıcılarına 320 bin TL'sini kaptırması üzerine başlayan tartışma derinleşiyor. Duymayan kalmadı ama. Olan biteni Taha Bey'in ağzından dinleyerek hatırlayalım:

- Çok profesyonelce arıyorlar. Kendilerini savcı ve polis olarak tanıttılar. Arkadan telsiz sesleri geliyordu. Bir FETÖ soruşturması yürüttüklerini... FETÖ'nün sahte telefon numaralarıyla internet bankacılığına girip soygun yaptığını... Bizim de numaramızı tespit ettiklerini...

Bizi de soymuş olabileceklerini anlattılar. Şu banka hesaplarına girip bakalım müsaadesi istediler. Ben onların istediği işlemleri yapmadım! Peki, Taha Akyol zokayı yutmadıysa bankadaki para nasıl olmuştu da dolandırıcıların eline geçmişti?

Akyol bu garip durumu şu sözlerle izah ediyor:

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum