GÜNDEM

Melih Altınok'tan Hıncal Uluç'a yanıt: Kışla mı burası üstat?

Sabah yazarı Hıncal Uluç, köşe komşusu Melih Altınok'un Kocaeli Üniversitesi Rektörü'nün aşı açıklamaları nedeniyle 'faşist' ilan etmesi üzerine "Yani sadece Kocaeli Üniversitesi değil, Türkiye'nin tamamı kışla olmuş da haberimiz yok, öyle mi Melih?" demişti. Bugün Altınok'tan Uluç'a yanıt geldi.

Melih Altınok'tan Hıncal Uluç'a yanıt: Kışla mı burası üstat?

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, dünkü köşesinde kendisini eleştiren köşe komşusu Hıncal Uluç'a yanıt verdi.  Altınok yazısında, "Hıncal Uluç, 'Türkiye'nin tamamı kışla olmuş da haberimiz yok, öyle mi Melih?' diye soruyor. Eğer kimi ülkelerde olduğu gibi, okula, işyerine, konsere, sinemaya girerken PCR testi zorunlu tutulursa, benim için hayat bir adım daha kışlaya benzer.- Yalan mı söyleyeyim Hıncal Abi? Böyle düşünüyorum. Sen aylarca Alkent'ten çıkmasan hayatında hiçbir şey aksamaz. Ama her gün dışarıya çıkmak zorunda olan, okula giden, mesaiye başlayan, geçimini gündelik sağlayan milyonlar var. Ve bu çok acayip, yeni, lüks bir durum değil." ifadelerine yer verdi.

İşte o yazı:

Hıncal Uluç, "Türkiye'nin tamamı kışla olmuş da haberimiz yok, öyle mi Melih?" diye soruyor.
Eğer kimi ülkelerde olduğu gibi, okula, işyerine, konsere, sinemaya girerken PCR testi zorunlu tutulursa, benim için hayat bir adım daha kışlaya benzer.
Yalan mı söyleyeyim Hıncal Abi? Böyle düşünüyorum.
Sen aylarca Alkent'ten çıkmasan hayatında hiçbir şey aksamaz.
Ama her gün dışarıya çıkmak zorunda olan, okula giden, mesaiye başlayan, geçimini gündelik sağlayan milyonlar var.
Ve bu çok acayip, yeni, lüks bir durum değil.
İşlevsel olmadıkları bilimsel olarak kanıtlandığı halde devam eden izolasyon prosedürleriyle hayatları zaten zor olan bu insanları düşün lütfen...
Bir de bunun üzerine sağlıklı olduklarını kanıtlamak için haftada iki PCR testi vermeleri falan gerekecek...
Yarın sırada ne var?

Yazının devamını okumak için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar