GÜNDEM

Melih Altınok'tan Hıncal Uluç'a Hande Sarıoğlu tepkisi ne oldu sana?

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, Hande Sarıoğlu'na 'spiker dediğin oturmasını kalkmasını bilecek' diyen Hıncal Uluç'a ateş püskürdü! Altınok, 'İş dışında, renkli kişiliğini ortaya koymanın, olduğun gibi görünmenin sana bir zararı oldu mu ki?' diyerek sitem etti.

Melih Altınok'tan Hıncal Uluç'a Hande Sarıoğlu tepkisi ne oldu sana?

Habertürk yönetimi, sosyal medya hesabından oryantal dans ettiği videoyu paylaşmasına tepki göstermesi sonrası görevinden istifa eden spiker Hande Sarıoğlu, son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri. Kimi destek olurken kimi kendisini eleştiri yağmuruna tutmaya devam ediyor. Sarıoğlu'nu eleştiren isimlerden biri de usta gazeteci Hıncal Uluç oldu. Uluç'un 'spiker dediğin oturmasını kalkmasını bilecek şeklindeki yorumu tartışmayı yeniden alevlendirdi. Usta gazetecinin bu yorumuna Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok bugünkü köşesinde ' Ne oldu sana Hıncal abi' başlıklı yazısıyla yanıt verdi. Altınok,  'İş dışında, renkli kişiliğini ortaya koymanın, olduğun gibi görünmenin sana bir zararı oldu mu ki?' diyerek sitemde bulundu. 

İşte o yazı... 

Pandemi yasaklarından bunalan spiker Hande Sarıoğlu, evinde dans ederken çekilmiş görüntülerini sosyal medyadan yayımlayınca Habertürk'ten gönderilmişti. Sarıoğlu da başına gelenleri protesto etmek için sosyal medyadaki bio'suna "oryantal" sıfatını eklemişti.
Bu olayın ardından kimileri, gazetecilikle bağdaşmayan envai çeşit işe izin verilen Habertürk'te bir tek bu mu yasak diye sordular.
Kimileriyse bugünlerde 2000'lerin başına saran Ahmet Hakan gibi, Sarıoğlu'nun davranışını tasvip etmediklerini ifade ettiler.
Tartışma tam küllendi derken dün Hıncal Uluç'un spiker dediğin oturmasını kalkmasını bilecek şeklinde özetleyeceğim yazısıyla yeniden alev aldı.
Hıncal Abi enerjisini hiç kaybetmeyen deneyimli bir büyüğümüz. Gençler olarak mesleğe ve hayata dair tavsiyelerini de önemsiyoruz.
Bu yüzden açıkça soracağım.

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar