GÜNDEM

Melih Altınok'tan Haşmet Babaoğlu'na destek

Sabah yazarı Melih Altınok, sağlık çalışanlarına destek amacıyla alkış yapılmasına tepki gösteren Haşmet Babaoğlu'na destek verdi.

Melih Altınok'tan Haşmet Babaoğlu'na destek

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, Sağlık çalışanlarına alkışlarla destek olanlara tepki gösteren Haşmet Babaoğlu'na destek verdi.

İşte o ifadeler: 

Dün de Haşmet Babaoğlu'nun sağlık çalışanlarına destek için başlatılan alkış eylemiyle ilgili attığı tweet'ler olay oldu. Sosyal medyada kendisine edilen hakaretlerin arasında görebildiniz mi bilmiyorum... Özetle, bu alkış etkinliğinin ışık söndürme eylemleri potansiyeli taşıdığını iddia ediyordu. Ancak önce Sağlık Bakanı, ardından da ikinci günde Cumhurbaşkanı, eşi Emine Erdoğan'la birlikte eyleme katılınca işin rengi değişti, netleşti. Babaoğlu'nun söylediklerine katılırsınız ya da katılmazsınız...

Haşmet abiye iki gündür sosyal medyadan ve "Faltaylı" gibi köşesinden ağza alınmayacak laflar eden kimi tiplere baktıkça da meselenin ne içerik ne de üslup olduğunu anlıyor insan. Bence biraz sakinleşmemizin, tepki vermeden önceki düşünme, muhakeme sürecine çok değil birkaç saniye daha eklemenin zamanıdır. Zira koronadan kaçayım derken, tahammülün sıfırlandığı, sanatçıların ve entelektüellerin yanlış anlaşılırım korkusuyla içe kapandığı derin bir suskunluk sarmalına dolanacağız. Faşizm başka neydi ki?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar