GÜNDEM

Melih Altınok'tan flaş iddia: Uğur Dündar'ın o görüntüleri reklam amaçlı dolaşıma sokuldu

Sabah yazarı Melih Altınok, son dönemlerde sosyal medyada gündem olan Uğur Dündar'ın 22 yıl öncesine ait videosunun reklam amaçlı dolaşıma sokulduğunu söyledi.

Melih Altınok'tan flaş iddia: Uğur Dündar'ın o görüntüleri reklam amaçlı dolaşıma sokuldu

Son günlerin en popüler videolarından biri olan Uğur Dündar'ın 22 yıl öncesine ait görüntüleri yakında yayınlanacak olan Uğur Dündar belgeselinin reklamı için dolaşıma sokuldu. 

Bu iddia Sabah yazarı Melih Altınok'a ait. Altınok, bu videonun perde arkasını yazdı. 

İşte o yazı:

Geçtiğimiz hafta, Uğur Dündar'ın ABD'de bir adamı döverken görüldüğü video sosyal medyada elden ele yayıldı.

Görüntüler 22 yıl öncesine ait. Uğur Dündar, işadamı Halil Bezmen'in ABD'deki evinin önünde. Kapıyı çalıyor bir yandan da kayıttaki kameraya "Türkiye'den kaçırdığınız paralarla bize bir soğuk su ikram etmeyecek misiniz" diyerek "gazeteciliğini" konuşturuyor. Derken kadraja bir adam giriyor. Bezmen'lerin çalışanı. Dündar'ı evin bahçesinden çıkması ve çekim yapmaması için uyarıyor. Karşılıklı hakaretlerin ardından Uğur Dündar adamı yumruklarla yere yıkıyor.

Giderken de yerdeki adama son bir tekme daha vurup ".bne" diye küfür ediyor. Videoyu 22 yıl sonra dolaşıma sokan nam-ı diğer Karanlık oda. Muhtemelen Uğur Dündar'ın yeni piyasaya çıkan belgeseli için çarpıcı bir reklam yapalım dediler.

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar