GÜNCEL

Melih Altınok'tan dikkat çeken yazı: Meral Dede

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın grup toplantısında İyi Parti lideri Meral Akşener'e Bay Meral diye seslenmesinin gülümseyip geçilecek bir dil sürçmesi olduğunu söyledi. Altınok, Akşener'in kendinden bahsederken bile çoğu erkekten daha maço bir tavır takındığını da söyledi.

Melih Altınok'tan dikkat çeken yazı: Meral Dede

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın grup toplantısında İyi Parti lideri Meral Akşener'e Bay Meral diye seslenmesi gülümseyip geçilecek bir dil sürçmesi olduğunu söyledi.Melih Altınok, Meral Akşener'in "Zaten torun bana dede diyor. Oğlan bizim baştan aşağı babaanneliği koydu bir kenara, dede aşağı dede yukarı." sözlerini hatırlatarak, 'kendinden bahsederken bile çoğu erkekten daha maço bir tavır takınıyor..."Ananızım" diyor, "Bacınızım" diyor... Hatta görüyorsunuz, yeri geliyor torunlarının ağzından "Dedenizim" bile diyor' diyerek politikada var olmanın tek yolunun erkek taklidi yapmak olmaması gerektiğini belirtti

İşte o yazı... 

Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısında Kılıçdaroğlu'na her zamanki gibi "Bay Kemal" dedikten sonra İYİ Parti Genel Başkanı'na da "Bay Meral" diye seslendi.
İYİ Parti yöneticileri, Erdoğan'ın bu ifadesine aşırı anlamlar yüklüyorlar. Hatta içlerinde Erdoğan'ın yaptığının tüm kadınlara bir saldırı olduğunu söyleyecek kadar uçanlar bile var.
Belli ki kamuoyunu ikna edemedikleri İkizdere provokasyonunu unutturup mağdur rolü oynamak istiyorlar.
Bence zorlamasınlar...

Yazının devamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar