GÜNCEL

Melih Altınok'tan dikkat çeken yazı: Athena Gökhan'a iftira atıyorlar!

Gökhan Özoğuz, deniz salyası vakasında hükümeti sorumlu tutarak "Kanal İstanbul için bu bir oyun" imasında bulunmuştu. Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok konuyu köşesinde değerlendirdi. Altınok, 'Gökhan'ın reklam için böyle saçma şeyler söylediğini iddia ediyorlar.Kendilerine katılmıyorum. Bence Athena Gökhan söylediklerine inanıyor. Hatta "gerçekliğini" iliklerine kadar hissediyor. Acı olan da zaten "bu hâl" değil mi?' diyerek eleştirdi.

Melih Altınok'tan dikkat çeken yazı: Athena Gökhan'a iftira atıyorlar!

Gökhan Özoğuz, deniz salyası vakasında hükümeti sorumlu tutarak "Kanal İstanbul için bu bir oyun" imasında bulunmuştu. Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, 'Athena Gökhan'a iftira atıyorlar' başlıklı yazısında konuyu değerlendirdi. Altınok, Gökhan Özoğuz'un reklam yapmak için bu tarz şeyleri söylediğine inananlara katılmadığını belirterek, bence Athena Gökhan söylediklerine inanıyor. Hatta "gerçekliğini" iliklerine kadar hissediyor. Acı olan da zaten "bu hâl" değil mi?' diyerek Gökhan Özoğuz'u eleştirdi. 

İşte o yazı... 

Gökhan Özoğuz, deniz salyası vakasında hükümeti sorumlu tutarak "Kanal İstanbul için bu bir oyun" imasında bulunmuştu. Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok konuyu köşesinde değerlendirdi. Altınok, 'Gökhan'ın reklam için böyle saçma şeyler söylediğini iddia ediyorlar.

Kendilerine katılmıyorum. Bence Athena Gökhan söylediklerine inanıyor. Hatta "gerçekliğini" iliklerine kadar hissediyor. Acı olan da zaten "bu hâl" değil mi?' diyerek eleştirdi. 

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar