POLEMİK

Melih Altınok'tan Barış Yarkadaş'ı alkışlayan Ahmet Hakan'a cevap!

Ekrem İmamoğlu'nun depremin acısının yaşandığı günlerde kayak yapmasına tepki gösteren Barış Yarkadaş'ı köşe yazısında alkışlayan Ahmet Hakan'a cevap Melih Altınok'tan geldi. Altınok, Ahmet Hakan'ın Yarkadaş'ın diğer söylemlerini görmediğini belirtti.

Melih Altınok'tan Barış Yarkadaş'ı alkışlayan Ahmet Hakan'a cevap!

Ekrem İmamoğlu'nun deprem gündemi henüz çok tazeyken kayak tatiline gittiğine ilişkin pozlarına muhalif gazeteci olarak bilinen isimlerden de tepki geldi. Bu isimler arasında Yılmaz Özdil, Emin Çölaşan, Fatih Portakal ve Barış Yarkadaş gibi isimler bulunuyor.

Ahmet Hakan, dünkü yazısında bu isimleri anarak alkışladı. Cevap ise Melih Altınok'tan geldi. 

Altınok, Barış Yarkadaş'ın bazı söylemlerini ele aldı ve Ahmet Hakan'ın neden bunları görmediğini sordu.

İşte o ifadeler:

Ahmet Hakan'ın dün "helal olsun kar'şim" diyerek onure ettiği "gazeteciler" arasında Barış Yarkadaş da vardı.
Ahmet, Barış'ın özellikle, depremden daha büyük sarsıntı yaratan kayak tartışmasında "sergilediği gazeteciliğini", "hakkaniyetini" pek bir beğenmiş. Emin Çölaşan, Fatih Portakal ve Yılmaz Özdil'in yanı sıra...
Partisi kendisini bir dönem daha milletvekili adayı göstermeyince hiçbir şey olmamış gibi bağımsız tarafsız gazeteci pozlarıyla aramıza dönen Barış, geçtiğimiz hafta benim de radarıma girdi.
Mesela bir TV programında "yalnızca Ekrem Bey mi kaydı canım" diye savunmaya geçmişken sarfettiği sözler nedeniyle... Kelimesi kelimesine, aktarıyorum:
"Şu an kameralar Kartepe'ye gitse... O gün deprem bölgesinde çoluğa çocuğa sarılıp ağlayan birkaç siyasetçinin Kartepe'de olacağını görecek... Şimdi isim vermeyeyim ben... Muhabir arkadaşlar araştırsın... Çünkü ispatlamam lazım... Ama biliyorum..."
Tabii ya muhabir arkadaşlar ne güne duruyor değil mi? Barış, ekrandan yüzbinlere duyurduğu kendi iddiasını da kendi kanıtlayacak değil ya!
Biz boşuna mı gazetecilik okuduk!

***

Herhalde Ahmet gözüne girdiği için göremedi ama Barış sadece deprem tartışmalarında değil, Çin'den yayılan koronovirüsle ilgili "parmakla gösterilen" bir gazetecilik sergiledi!
Bizler, "koronavirüs Türkiye'ye girdi" asparagasını ilk hangi trol ortaya atacak diye beklerken, Barış langadanak sahneye fırladı.
"İyi haber alan kaynaklara yakın olan kaynaklarım var" diyerek koronavirüsün Türkiye'de bir hastada görüldüğünü açıkladı!
"Gazeteci Barış"ın teyit etme gereği duymadan yaydığı "haberini", bizzat yine kendisinin yalanladığını hatırlatmama gerek yok sanırım.

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar