GÜNCEL

Melih Altınok'tan Abdurrahim Albayrak haberlerine tepki: Abdurrahim Bey ağladığında haber yapmayın!

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, geçtiğimiz günlerde Fatih Terim ve Mustafa Cengiz hakkında konuşurken duygu dolu anlar yaşayarak, ağlayan ve gazete manşetlerine konu olan Abdurrahim Albayrak için, spor medyasındaki meslektaşlarına çağrıda bulundu. Altınok, 'Artık Abdurrahim Bey ağladığında haber yapmayın. Belli ki aşırı duygusal bir abimiz, doya doya yaşasın hislerini' dedi.

Melih Altınok'tan Abdurrahim Albayrak haberlerine tepki: Abdurrahim Bey ağladığında haber yapmayın!

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, geçtiğimiz günlerde Fatih Terim ve Mustafa Cengiz hakkında konuşurken duygu dolu anlar yaşayarak, ağlayan ve gazete manşetlerine konu olan Abdurrahim Albayrak için, spor medyasındaki meslektaşlarına çağrıda bulundu. Altınok, 'Ben Abdurrahim Bey'i ne zaman ekranda görsem gözyaşlarına hâkim olamıyor.Seviniyor ağlıyor, üzülüyor ağlıyor...Buradan spor medyasındaki meslektaşlarıma sesleniyorum...
Artık Abdurrahim Bey ağladığında haber yapmayın. Belli ki aşırı duygusal bir abimiz,doya doya yaşasın hislerini' dedi. 

İşte o yazı... 

Tüm sitelerde aynı başlıkla bir haber...
Abdurrahim Albayrak gözyaşlarına hâkim olamamış.
Twitter sohbet odasında Fatih Terim ve Mustafa Cengiz hakkında konuşurken duygu dolu anlar yaşamış. Albayrak, Başkan ve hoca konusu açılınca duygusallaşıp hüngür hüngür ağlayarak yayını terk etmiş.

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar