GÜNCEL

Melih Altınok: Youteber FETÖCÜ'lerin yeni ekmek kapısı Sedat Avni!

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, organize suç lideri Sedat Peker'in "Oluk oluk kanlarını akıtacağım" diye tehdit ettiği için davalık olduğu akademisyenlerin şimdilerde onun videolarını yorumlamak için Youtebe kanalı açıp para kazandıklarını söyledi.

Melih Altınok: Youteber FETÖCÜ'lerin yeni ekmek kapısı Sedat Avni!

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in asılsız iftiraları üzerinden uluslararası arenada Türkiye’yi zor duruma düşürme çabaları boşa çıktı. Bu süreçte, Youtuber FETÖ’cülerin yeni ekmek kapısı oldu. Sabah yazarı Melih Altınok bu konuda önemli bir yazı kaleme aldı. Melih Altınok, Daha önce "Oluk oluk kanlarını akıtacağım" diye tehdit ettiği için davalık olduğu akademisyenler bile Peker videolarını yorumlamak için Youtube kanalları açtıklarına dikkat çekti. Altınok, "Sezon" başladığından beri yıllardır Peker'in bugün söylediklerini bire bir dile getiren ancak bu kadar reyting alamayan Youtuber şakirtler paraya para demiyorlar. Firarilik günlerinde para için birbirlerine silah çeken şakirtlere "himmet gibi" gelmiş olmalı' diyerek tepki gösterdi. 

İşte o yazı...

Sedat Peker'in ekmeğini yemeyen kalmadı...
Daha önce "Oluk oluk kanlarını akıtacağım" diye tehdit ettiği için davalık olduğu akademisyenler bile Peker videolarını yorumlamak için Youtube kanalları açıyorlar...
15 Temmuz'dan birkaç ay önce tescilli bir FETÖ'cüye, "Vaay Fuat Avni özlettin vallahi, gözümüz mesajlardaydı" diye özlemle seslenen Fatih Portakal'ın Youtube kanalına bile nur yağdı.

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar