GÜNDEM

Melih Altınok sordu: Bu aşılar herkes vurulmadan çalışmıyor mu?

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, bugünkü köşe yazısında aşı olmak istemeyenlere yönelik eleştirileri kaleme aldı. Altınok, aşı yaptırmayanlara yönelik söylemlerle ilgili olarak "Yaptırmazsanız sonbaharda sizi yeniden eve kapatırız gibi" tehditlerle de "rıza üretmezsiniz." ifadelerini kullandı.

Melih Altınok sordu: Bu aşılar herkes vurulmadan çalışmıyor mu?

Pandemiyle mücadelede aşılamalar hızla sürerken aşı olmaktan imtina edenler ve aşı karşıtları gündemde yer ediniyor. Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, bugünkü köşe yazısında aşı olmak istemeyenlere yönelik eleştirileri kaleme aldı. Altınok, aşı yaptırmayanlara yönelik söylemlerle ilgili olarak "Yaptırmazsanız sonbaharda sizi yeniden eve kapatırız gibi" tehditlerle de "rıza üretmezsiniz." ifadelerini kullandı.

İşte o yazı:

Bütün dünyada aşılar karşısında haklı ve doğal şüphelerini dile getiren insanlar "aşı karşıtı" diye kategorize ediyorlar.
Henüz sonuçları anlaşılamamış korona aşılarını, denenmiş, çalıştıkları görülmüş çiçek ve kuduz aşılarıyla kıyaslayıp "Köpek ısırınca aşı olmuyor musunuz, bilim düşmanı mısınız" diye soruyorlar...
Her gün, düz dünyacıların dahi itibar etmediği "çip takıyorlar" geyiklerini ısrarla gündemde tutuyorlar.
Amaç, ikna olmak için bilimsel makalelere, bağımsız bilim...

Yazının devamını okumak için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar