MEDYA KÖŞESİ

Melih Altınok Sedef Kabaş'ı hedef aldı: Depreme ve Marmara'daki kirliliğe neden olan Kanal'ın temeli atılmadı!

Melih Altınok, Sabah gazetesindeki köşesinde, Sedef Kabaş'ın "Kanal İstanbul yapacağız inadına, doğa bile isyan ediyor adeta... Önce Marmara Denizi kusuyor, şimdi yer sarsılıyor... " sözlerine "Kabaş'a göre cumartesi günkü depreme ve Marmara'daki kirliliğe neden olan kanalın henüz temeli bile atılmadı!" diyerek yanıt verdi.

Melih Altınok Sedef Kabaş'ı hedef aldı: Depreme ve Marmara'daki kirliliğe neden olan Kanal'ın temeli atılmadı!

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, önceki gün İstanbul'da gerçekleşen deprem dolayısıyla Kanal İstanbul'un yapılmasına karşı çıkan Sedef Kabaş'ı hedef aldı. Merkez üssü Kartal olan depremin ardından tweet atan Sedef Kabaş, "Kanal İstanbul yapacağız inadına, doğa bile isyan ediyor adeta... Önce Marmara Denizi kusuyor, şimdi yer sarsılıyor... " ifadelerini kullandı. Melih Altınok, bugünkü yazısında Sedef Kabaş'ın deprem ve Marmara denizindeki kirliliği Kanal İstanbul'a bağlayan Sedef Kabaş'ı eleştirdi.

İşte o yazı:

3.9 YETMEDİ Mİ!

"Nasıl bu kadar başarılı olmayı başarıyorsunuz Sayın İmamoğlu" şeklindeki sert sorularıyla konuğunu bile utandıran Sedef Kabaş, hafta sonu İstanbul'da yaşanan 3.9'luk (kandilliye göre 4.2) depreminin nedenini açıklıyor:

"Kanal İstanbul yapacağız inadına, doğa bile isyan ediyor adeta... Önce Marmara Denizi kusuyor, şimdi yer sarsılıyor... "

Sorarsanız, Hanımefendi "bilimsel bir tespitte" bulunmuş.

Ancak küçük bir sorun var. Zira Kabaş'a göre cumartesi günkü depreme ve Marmara'daki kirliliğe neden olan kanalın henüz temeli bile atılmadı!

Bu durumda Kabaş doğanın (kafasında Yunan tanrıları gibi bir şey olmalı) siyasal iktidarın proje halindeki bir icraatına isyan etmek için kustuğunu ve sallandığını söylemiş olmuyor mu?

O zaman 1999 depreminin ardından "7.4 yetmedi mi" diye pankartlar açan o kindarlara "yobaz" diye niye kızdık Sedef Hanım?

Yoksa, Allah sosyal medyadaki muhabbetinizi arttırsın, FETÖ'ye yönelik operasyonların kuraklıkları, selleri, depremleri tetiklediğini söyleyen CIA devşirmeleri mi sizi "imana" getirdi?

Memlekette bu kafa "bilim cephesini" temsil ediyor ve kimileri de onların zırvalıklarıyla muhalefet etmeyi "çağdaşlık" göstergesi sayıyor ya, ona yanıyor insan.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar