GÜNDEM

Melih Altınok, Oda TV üzerinden Ahmet Hakan ve Ertuğrul Özkök'e yüklendi

Sabah yazarı Melih Altınok, Oda TV olayı ile ilgili Ahmet Hakan'ın yazdıklarını cılız buldu ve hem Hakan'a hem de Ertuğrul Özkök'e yüklendi.

Melih Altınok, Oda TV üzerinden Ahmet Hakan ve Ertuğrul Özkök'e yüklendi

Ahmet Hakan ve Ertuğrul Özkök, Sabah yazarı Melih Altınok'un hedefindeydi. Altınok, Oda TV konusundaki tavırlarını eleştirdiği bu iki yazara göndermelerde bulundu. Oda TV'yi karanlık oda olarak tanımlayan Altınok, Ahmet Hakan'ın da Ertuğrul Özkök'ün de Oda TV haberlerini aralarında paslayarak nasıl genişlettiğini yazdı. 

İşte o ifadeler:

Köşe yazarı Ahmet Hakan bugünlerde, Hürriyet'in yayın yönetmeni olarak kendisine ayırdığı geniş sütunda Karanlık oda için küçük de olsa bir göz pencere açmayı ihmal etmiyor. Hakan, Türkiye Suriye ile fiili savaş halindeyken ülkenin istihbarat servisine operasyon çekilmesini tabii ki "pek tasvip etmiyormuş." Çok şükür Hakan! Gelin görün ki, "alınan önlemleri aşırı" görüyormuş. Gördüğü "tehdit" üzerine Ahmet hangi önlemleri makul bulurmuş, açıkça yazmadığı için, bilmiyoruz ama bu tarzı tanıyoruz. Bingo! Bildiğiniz, kritik dönemlerde 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün tarzı bu. Normaldir. Neticede Ahmet az ekmeğini yemedi karanlık oda gazeteciliğinin. Birkaç yıl öncesine kadar, gazetecilere, siyasetçilere, iş adamlarına, sanatçılara karşı başlatılacak itibar suikastlarının startını önce bu site verir, Ahmet daha sonra konuyu "genişletirdi." O zamanlar tabii patronu hâlâ Aydın Bey'di, uçağa falan binmiyordu. Uzun yıllar gazetenin genel yayın yönetmenliğini yürüten Ertuğrul Özkök'le çevir Allah çevirirlerdi karanlık odadan gelen pasları. Ama hakkını teslim etmek lazım. Özkök bu tarz işlerde Ahmet'ten daha yaratıcı ve cesurdu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar