GÜNDEM

Melih Altınok: 'Meclisten, PKK terörüne karşı ortak bildiri çıkmaz mı?'

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, Savunma ve İçişleri Bakanlarının, Gara operasyonları hakkında CHP ve İYİ Parti’yi bilgilendirmesini yerinde bir adım olarak belirtirken, bu şeffaflığın Meclis’e de gelmesi gerektiğini söyledi.

Melih Altınok: 'Meclisten, PKK terörüne karşı ortak bildiri çıkmaz mı?'

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, Savunma Bakanı Hulusi Akar ile İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP ve İYİ Parti’yi ziyaret ederek, Gara’da 13 vatandaşımızı esir aldıktan sonra katleden PKK-YPG’ye yapılan operasyonlar hakkında bilgi vermelerini yerinde bir adım olarak değerlendirdi. Altınok, iktidar cephesinden gelen bu şeffaf ve sağduyulu tavrın Meclis’e de gelmesi gerektiğini belirtti.

Melih Altınok, artık yapılması gerekenin, PKK terörünün, şiddetinin meşru bir mücadele ve siyaset aracı olarak görülemeyeceğinin altını kalınca çizmek olduğunu ifade etti. Altınok, ille de HDP diyecek olanlara da seslenerek, son olaylar karşısında HDP’nin, PKK’dan siyasi de olsa ayrışma niyetlerinin ve cesaretlerinin olup olmadığının görülebileceği ve böylelikle HDP’ye konfor sağlayan liberal masalının da ortadan kalkabileceğini söyledi.  

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar