KULİS

Melih Altınok Kahvaltı Haberleri'nden neden ayrıldı? Gazeteciler.com açıklıyor

Melih Altınok ATV'deki Kahvaltı Haberleri'nden neden ayrıldı? Programın sunucusu neden değişti? İşte o soruların yanıtı...

Melih Altınok Kahvaltı Haberleri'nden neden ayrıldı? Gazeteciler.com açıklıyor
GAZETECİLER.COM - ÖZEL İÇERİK
BÜLENT TELLAN


ATV'nin 22 yıldır ekranlardaki programı "Kahvaltı Haberleri" sunucu değiştirdi. Bundan böyle Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok yerine  Atv'de daha önce Gün Ortası Haber Bülteni'ni sunan Nihan Günay "Kahvaltı Haberleri" ile hafta içi her sabah izleyenlerin karşısında olacak.

Peki Melih Altınok neden ayrıldı? Programın sunucusu neden değişti?

MELİH ALTINOK'U ARADIK SORDUK...

GAZETECİLER.COM olarak Melih Altınok'u arayıp sorduk, o da bizi kırmadı sorularımızı yanıtladı.

İlk sorumuz, medyanın haberi verirken kullandığı "reytingler yetersiz" iddiası ile ilgiliydi.

"7 Eylül 2015'den beri atv'de Kahvaltı Haberleri'ni ben sunuyorum" diye başladı konuşmasına Melih Altınok.  "Reytingler yetersiz değil, aksine kanaldaki en çok izlenen programlardan biriydi..." dedi.

YENİ PROJE İÇİN BIRAKTIM

"Peki neden bıraktınız?" diye sorduk Altınok da şöyle yanıt verdi: "Bırakmayı ben kendim istedim. Yeni bir şeyler yapmak istiyorum, bir projemiz var ona yoğunlaşıyorum..."

Mehli Altınok'un bu sözleri bizim merakımızı daha da arttırdı doğal olarak. "Nedir o proje? İpucu verecek misiniz? Hangi kanalda olacak?" şeklindeki ısrarlı sorularımız üzerine bir kaç ayrıntıyı açıklamayı kabul etti.

İŞTE O PROJENİN AYRINTILARI

Altınok yeni programı şöyle anlattı:

"Gece Haberleri benzeri bir program ama sadece haber bülteni olmayacak. Tıpkı Kahvaltı Haberleri gibi bir program olacak, ama gece yayımlanacak. Yeni sezonda ekranda olacağım yani. Dizilerden sonra yayımlanacak bir haber programı... Şu an saati ve yayın kuşağı ile ilgili çalşıyoruz... Ama daha fazla da ayrıntı vermeyeyim..."  

Sabah yazarı bunları anlattı. Yani, yeni yayın döneminde, farklı bir saatte bile olsa  Altınok'u ekranlarda görmeye devam edeceğiz.

Gazeteciler.com olarak şimdiden kendisine kolay gelsin diyoruz.
ÇOK OKUNANLAR