GÜNDEM

Melih Altınok, Cem Yılmaz'ı kendi sözleriyle vurdu: N'oluyo ya!

Sabah yazarı Melih Altınok, son zamanlarda sitem dolu sözlerle röportajlar veren Cem Yılmaz'a sık sık kullandığı "noluyo ya!" sözleriyle yüklendi.

Melih Altınok, Cem Yılmaz'ı kendi sözleriyle vurdu: N'oluyo ya!

Cem Yılmaz'ın komediyi bırakırcasına politikleştiğini ifade eden Melih Altınok, artık bu hareketleri ile ünlü şovmenin güldürmediğini belirtti. Gişelerdeki düşüşün nedenini bu politikleşmeye bağlayan Altınok, Yılmaz'a bu eleştirilere kulak vermesi çağrısında bulundu. 

İşte Altınok'un o yazısı: 

Son günlerde hangi internet sitesini açsam Cem Yılmaz röportajıyla karşılaşıyorum. Hepsinde öne çıkan başlıksa Yılmaz'ın serzenişleri. Evet, box Office listelerinden, vizyona giren son filmi de dahil işlerin pek iyi gitmediğini görüyoruz. Eski filmleriyle 2 hatta 3 milyon seyirciyi yakalayan Yılmaz'ın uzun bir aradan sonra Ekim 2019'da vizyona giren Karakomik Filmler'ini yalnızca 700 bin kişi izlemiş. Geçtiğimiz günlerde seyirciyle buluşan Karakomik Filmler 2 ile ilgili beklenti de yüksek değil. Ancak, Yılmaz'ın yakınmasının sebebini az çok anlasak da kime sitem ettiği meçhul. Zira bahsettiğim röportajlarından birinde aynen şöyle yakınıyordu Yılmaz: "Anladığım kadarıyla memlekette kötülük yapan 3 kişi var; ben, Tarkan ve Athena Gökhan."

***

Bunlar ne ara ekip oldular? Filmleri beraber mi çekiyorlar da Yılmaz'ın gişesinden müteselsil sorumlu oluyorlar? Bu birlikteliğin başlangıcı, yerel seçimlerde Belediye sanatçılığına soyunmaları mıdır? Peki ya, Recep İvedik 6'sı, bir öncekinin ancak yarısı kadar izlenen Şahan Gökbakar bu limited ortaklıkta niye yok? Bilemiyorum... Gördüğüm tek şey, Cem Yılmaz'ın da bir sanatçı için felaket olan girdaba kapılıp gittiği.

Yazının devamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar