ALKIŞ

Melih Altınok Alkış

Gazeteci-Yazar Melih Altınok bugünkü yazısıyla çok önemli bir konuya dikkat çekti. Trafik terörüne köklü bir çözüm çağrısında bulundu: "Şimdi Türkiye'nin derin bir soluk alma zamanıdır. Büyük siyasetin gölgesinde kalan hayati sorunları geride bırakmanın vaktidir." diyerek ihmale gelmeyecek kadar önemli olan bir konuda farkındalık oluşturan Gazeteci Melih Altınok bu duyarlılığı sayesinde sitemizin "alkış" köşesinde yer aldı.

Melih Altınok Alkış

"Şimdi Türkiye'nin derin bir soluk alma zamanıdır. Büyük siyasetin gölgesinde kalan hayati sorunlarını geride bırakmanın vaktidir. Mesela, artık beka sorunumuz dün İzmir-Aydın karayolunda makas atıp 5 kişiyi mezara, 20 kişiyi hastaneye, milyonları dehşete düşüren o Doblo'dur.Görüntüleri izlemişsinizdir, önüne geçtiği aracı yolun kenarına fırlattıktan sonra dönüp arkasına bile bakmadan gidiyor. Kaza değil vahşet bu. Ne var ki planlayarak, tasarlayarak ve altını çizerek söylüyorum, canavarca hislerle işlenen bu tür suçlara bizde trafik kazası gözüyle bakılıyor. Trafikte başkalarının hayatını tehlikeye atanlara, eğer bu seferlik öldürmeyi "becerememişlerse" göstermelik para cezaları falan kesiliyor. Onlar da nasıl olsa affediliyor. Bahsettiğim sorun siyasetçilere hafif gelebilir. Ama emin olsunlar ki yeni dönemde, her kesimden seçmenin gündelik hayatında ortak derdi meselelere çözüm getirenlerin yıldızı parlayacak."

diyerek ihmale gelmeyecek kadar önemli olan bu konuda farkındalık oluşturan Gazeteci Melih Altınok bu duyarlılığı sayesinde sitemizin "alkış" köşesinde yer aldı.

Tüm 'kaybetti' haberleri için tıklayın

Tüm 'kazandı' haberleri için tıklayın

Tüm 'alkış' haberleri için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar