GÜNDEM

Mehmet Y. Yılmaz istifa etti yerine o isim geldi...

Mehmet Y. Yılmaz'ın istifasıyla boşalan CEO'luk görevine yeni bir isim içerden bir isim getirildi...

Mehmet Y. Yılmaz istifa etti yerine o isim geldi...

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Yakup Yılmaz, geçen hafta sürpriz bir kararla Doğan Burda Dergi Grubu'ndaki CEO'luk görevinden istifa etmişti...

Mehmet Y. Yılmaz'ın yerine yeni bir atama gerçekleşti ve Grubun yeni CEO'su Cem Başar oldu.

Başar bir dönem Doğan Burda Dergi Grubu'nda Reklam Grup Başkanı ve İcra Kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuştu.

MEHMET Y. YILMAZ HÜRRİYET'TE YAZMAYA DEVAM EDECEK Mİ?

Doğan Burda Dergi Grubu İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Mehmet Y. Yılmaz ve Capital, Ekonomist, Start-up ve CEO Life dergileri yayın direktörü Rauf Ateş, geçtiğimiz gün görevlerinden istifa etmişlerdi. Rauf Ateş, daha sonra istifasını geri alırken Mehmet Y. Yılmaz'ın Hürriyet Gazetesi'ndeki yazılarına devam edeceği açıklanmıştı.

CEM BAŞAR KİMDİR?

Daha önce Zedpaş A.Ş'de atv, Show TV, Lig TV satış direktörlüğü ve DTV Medya A.Ş'de Kanal D, Star TV, CNN Türk satış koordinatörlüğü görevlerinde çalışan Başar, 2006-2011 yılları arasında Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş'nin Reklam Grup Başkanı- İcra Kurulu Üyeliği yaptı. Ardından Fida Film, Reklam Yapım ve Dağıtım A.Ş'de Reklam ve Sponsorluk Grup Başkanı, Satış Ofisi ve Medya Pazarlama A.Ş 'de Genel Müdür olarak görev yapan Başar ayrıca, Mediaone ve One Dijital ajanslarının kurucu ortağıdır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar