GÜNDEM

Mehmet Özışık'tan Nevşin Mengü'nün skandal sözlerine sert tepki

Halk TV'de Özlem Gürses ile 20. Saat programının konuğu olan gazeteci Nevşin Mengü skandal açıklamalar yapmıştı.. 'Başıma bir şey gelirse müsebbibi Türkiye Cumhuriyeti devletidir' diyen Nevşin Mengü'ye gazeteci Mehmet Özışık'tan sert tepki geldi.

Halk TV'de Özlem Gürses ile 20. Saat programına konuk olan gazeteci Nevşin Mengü sosyal medya hesapları ile ilgili sorulan soruya skandal açıklamalar yaptı. Nevşin Mengün'ün açıklamaları Gazeteci Mehmet Özışık'ı çileden çıkardı.. 

TÜRKİYE'NİN KANAAT ÖNDERLERİNİ GÖRDÜNÜZ MÜ?

Nevşin Mengün'ün açıklamalarını dikkatle not aldığını söyleyen ve ''Fişlemek'' kelimesini duyduğunda çok sinirlendiğini ifade eden Mehmet Özışık ''Nevşin'le Özlem'e göre Türkiye'de 83 milyonluk nüfusu arasında 4-5 tane kanaat önderi var. Bu kanaat önderlerinin başı Nevşin Mengü, Özlem Gürses, Yılmaz Özdil, Fatih Portakal, Ayşenur Arslan, kanaat önderleriyiz diyor. IQ'su düşük (sana bana diyor) özel mesajlarla ağır ithamlarda bulunup hakaret ediyorlar. Özlem tekrar kafa sallıyor. Evet evet bana da oldu İsmail'e de oldu hepimize oldu diyor. Yani size oluyor da bugüne kadar ekran karşısında hiç görünmedim vallahi 10 tane video çektim günahım yok kimseyi taciz etmedim kimseye hakaret etmedim yapılan yorumlarda bana edilen hakaretlerin haddi hesabı yok. Balık tutanın totosu ıslak olur. Sen bu yola çıkmışsan tehditte alacaksın eleştirileceksin. Sen hem döneceksin bu millete IQ'su düşük neyüdüğü belirsiz insanlar diye hitap edeceksin sonrada çıkıp metrobüste kıçını başını sallayarak gezeceksin'' diyerek tepki gösterdi..

TOPLUMA İŞİD MİLATANLARI DİYOR SONRADA KORUMA İSTİYOR

Gazeteci Mehmet Özışık, Nevşin Mengü'nün ''Bunlar devlet destekli işid militanları'' diyerek devlete saldırdığını söyledi. Özışık ''Toplumun yüzde 75'ine ağzına geleni söylüyorsun. Hakaretler ediyorsun. Herkesi tahrik ediyorsun. Bu seferde devletin bize acil koruma vermesi lazım. Kendisine koruma isteyen bu insanlara cevap verirseniz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak hakkım size helal değil kardeşim'' dedi..

NEVŞİN MENGÜ NE DEMİŞTİ?

Halk TV'de Özlem Gürses'e konuk olan Nevşin Mengü ''Yeşil top, resmen bir fişleme. Bunlar mı yerli milli arkadaşım? Bu açık bir fişleme uygulaması. Burada iktidara yakın, çeperine yanaşmış, kendine medya danışma firması falan diyen firmalar var. Bunun başlarında da genç, cengaver, nargileci çocuklar var. Bu çocuklar, bu işlerden milyonlar kaldırıyorlar. İşte "Şu TT yapılsın" diyor bilmem ne bakanlığı, o TT yapılıyor. Dolayısıyla, AKP'ye yakın çevreler buradan çok büyük paralar kazanıyor.'' demişti..

BAŞIMA BİRŞEY GELİRSE...

''Ancak burada sistematik bir tecavüze teşvik çağrısı söz konusu. Hiç korkmuyorum falan da demeyeceğim çünkü tabii ki korkuyorum. İnsan ya askerse ya polisse ya eşkiyaysa silahı olur. Ben eşkiya değilim, benim silahım yok. O işte 50 tane vururum diyenler bizi hedef gösteriyorlar. Tecavüz çağrıcıları karşısında yapabileceğim bir şey. Benim başıma bir şey gelirse bunun müsebbibi de Türkiye Cumhuriyeti devletidir"

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar