GÜNCEL

Mehmet Ocaktan: Kim adaletten bu kadar nefret eder ki…

Karar Gazetesi Yazarı Mehmet Ocaktan, "Kim adaletten bu kadar nefret eder ki…" başlıklı bir yazı kaleme aldı. İlgili köşe yazısını gazeteciler.com üzerinden okuyabilir ve dinleyebilirsiniz.

İşte Mehmet Ocaktan'ın yazısı:

İBB başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen hapis cezası ve siyasi yasağın ardından özellikle iktidar cenahının millet iradesinin yasaklanmasıyla ilgili duydukları sevinci gizlemekte zorlandıklarını görünce derin bir endişeye kapıldığımı itiraf etmeliyim.

Adaletten nefret edenlerin böylesine aleniyet kazanması, doğrusu hiç hayra alamet değil, bu insanlar mutlaka çıldırmış olmalı… Bu sözlerimi abartılı bulanlar, lütfen iktidara yakın kalemlerin ve ekran bülbüllerinin şu günlerde yazdıklarına, konuştuklarına daha yakından baksınlar. Neredeyse hemen hepsi “ahmak” kelimesinin nasıl bir suç unsuru olduğunu anlatabilmek için adeta kendilerini helak ediyorlar.

Maalesef geçmişin mağdurları bugünün mağrurları olmaya başladığı ilk günden bu yana adalete hasret kalmış durumdayız.

Eğer içinde yaşadığımız hukuksuzlukların vicdanlarımızda yarattığı tahribatın fotoğrafını çekmek mümkün olsaydı, inanın Türkiye için oturup hepimiz ağlardık…

Çünkü hukuku siyasi vesayete mahkum eden AK Parti iktidarı sadece adaletin terazisini bozmakla kalmadı, aynı zamanda toplumu tam ortasından ikiye bölerek kendisine oy vermeyen yüzde 50’nin adalete olan...

...

YAZININ TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar