GÜNDEM

Mehmet Metiner'den hilafet konusunda uyarı

Ayasofya'nın, camii olarak ibadete açılmasının ardından 'Hilafet' söylemleri dile gelirken; Star yazarı ve AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner, twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Demokratik Cumhuriyet tercihinden şaşmamak lazım. Sonuç hüsran olur." ifadelerine yer verdi.

Mehmet Metiner'den hilafet konusunda uyarı

Ayasofya'nın, 86 yılık bir aranın ardından müzeden camiye dönüştürülmesi ile birlikte 'Hilafet' söylemlerini dile getirenler var.

Star Gazetesi yazarı ve AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner de twitter hesabından yaptığı paylaşımda Ayasofya'nın açılışından sonra Abdurrahman Dilipak'ın Gerçek Hayat Dergisi'nin kapağındaki hilafet ile igili ifadeleri sosyal medya hesabından paylaşmasını hatırlatarak "Ayasofya’nın açılışından sonra bizim mahalleden birilerinin hilafeti bu şekilde gündemleştirmesi,Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın siyasetine yönelik bir siyasi sabotaj demek." şeklinde konuştu.

Hilafet'in dinsel değil tarihsel olduğunu belirten Metiner, paylaşımına şu satırları ekledi "Demokratik Cumhuriyet tercihinden şaşmamak lazım. Sonuç hüsran olur."

İşte Mehmet Metiner'in o paylaşımı:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar