MEDYA KÖŞESİ

Mehmet Metiner'den çok sert ifadeler! "Herkesi kucaklamak da neyin nesi?"

Star gazetesi yazarı Mehmet Metiner, bugünkü köşesinden "herkesi kucaklamak" söylemine itiraz etti.

Mehmet Metiner'den çok sert ifadeler! "Herkesi kucaklamak da neyin nesi?"

Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, Star'da "Herkesi kucaklamak da neyin nesi?" başlığıyla yayımlanan yazısında "Hiç kimse bizden bu ülkeye, bu vatana, bu millete, bu milletin değerlerine düşmanlık edenleri sevmemizi ve kucaklamamızı beklemesin" diyerek sert çıktı.

Mehmet Metiner, 'herkesi kucaklamak' söylemiyle ilgili olarak "Bunun dışındaki herkese yüreğimiz de kucağımız da ardına kadar açıktır" ifadelerini kullandı.

'Herkesi kucaklamak' söyleminin hem gerçekliği hem de geçerliliği olmayan kof bir iddia olduğunu savunan Metiner sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sahte ‘sevgi’ ve ‘kucaklaşma’ söylemi"

(...) Birileri malum merkezlerde imal edilmiş sahte ‘sevgi’ ve ‘kucaklaşma’ söylemi üzerinden FETÖ ve PKK gibi oluşumları meşrulaştırmaya çalışıyor. Argümanları da hazır: ‘Kendinizden olmayan veya partinize oy vermeyen herkese terörist diyorsunuz. Oysa herkesi kucaklamak lazım.’ Görüldüğü üzere önce sofistike bir yalan imal ediliyor. Sonra bu yalan size mal ediliyor.

"FETÖ’cü ve PKK’lı terör unsurları sevdirilmeye çalışıyor"

Buradan hareketle FETÖ’cü ve PKK’lı terör unsurları sevdirilmeye çalışıyor. Oysa gerçek şu: Kendimizden olmadığı veya başka partilere oy verdiği için hiç kimseyi terörist ilan etmişliğimiz yok. Ama bırakın da FETÖ’ye ve PKK’ya terör örgütü diyelim yani. Siz istemeseniz de demeye devam edeceğiz. Varın siz onları sevin! Varın siz onları kucaklayın! Varın siz onlarla ittifaklar kurun! 

"Ötekileştirmiş’ olmuyorsunuz, ‘kutuplaştırmış’ olmuyorsunuz"

Siz bütün bunları Erdoğan/AK Parti düşmanlığı üzerinden kurarken ‘ötekileştirmiş’ olmuyorsunuz, ‘kutuplaştırmış’ olmuyorsunuz ama biz terör örgütlerine ve işbirlikçilerine karşı çıktığımız için ‘kutuplaştırmış’ oluyoruz öyle mi? Hadi ordan! Sizin bu sahtekârlığınız ve ikiyüzlülüğünüz artık kabak tadı vermeye başladı!

"Suç isnat etmeleri yok mu? Asıl o kahrediyor bizi" 

Ha yeri gelmişken değinmeden geçmeyeyim. İçimizden birilerinin sizin bu cürümlerinizi görmezlikten gelip ‘ayrıştırmayalım, kutuplaştırmayalım, herkesi severek kucaklayalım!’ telkinleri üzerinden bize suç isnat etmeleri yok mu? Asıl o kahrediyor bizi. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar